مواد لازم:
آرد: 2 پیمانهروغن زیتون: یک چهارم پیمانهتخم مرغ: یک عددکره (به دمای محیط رسیده): 90 گرمجوش شیرین: یک دوم قاشق چای خوریبیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوریوانیل: یک دوم قاشق چای خوریماست: یک چهارم پیمانهنمک: یک دوم قاشق چای خوریآرد سمولینا: یک چهارم پیمانهگردو: به مقدار لازم
مواد لازم شربت:
آب: یک و یک دوم پیمانهشکر: یک و یک دوم پیمانهآب لیموترش: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا برای تهیه سیروپ، پودر شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
2. آب را اضافه کنید.
3. آب لیموترش را اضافه کنید.
4. مواد را هم بزنید و پس از حدود 2 دقیقه جوشیدن، حرارت را خاموش کنید.
5. آرد را در ظرف مناسبی بریزید.
6. آرد سمولینا را اضافه کنید.
7. جوش شیرین، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را اضافه کنید.
8. کره را اضافه کنید.
9. تخم مرغ را اضافه کنید.
10. روغن زیتون را اضافه کنید.
11. ماست را به مواد اضافه کنید. مواد را به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
12. خمیر را به خوبی ورز دهید. خمیر نباید چسبناک باشد، در صورت نیاز مقداری آرد بیفزایید. روی خمیر را بپوشانید و حدود 30 دقیقه در مجاورت دمای محیط استراحت دهید.
13. گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کرده کف دست خود رول کنید.
14. داخل هر یک از گلوله های خمیر گردو قرار دهید و رول کنید.
15. در صورت تمایل می توانید روی آنها طرح بیندازید.
16. شیرینی ها را با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
17. شربت خنک شده را روی شیرینی های گرم بریزید و سپس سرو کنید.