مواد لازم:
کره: 115 گرمپودر قند: 75 گرمتخم مرغ: 2 عددوانیل: یک چهارم ق چشیر: یک دوم پیمانهآرد: 170 گرمبیکینگ پودر: یک ق چژله توت فرنگی: یک بستهآب جوش: یک پیمانهپودر نارگیل: حدود 150 گرممارمالاد توت فرنگی: به میزان لازمخامه (فرم گرفته): برای تزیینطرز تهیه:
1. کره را با همزن برقی حدود 30 ثانیه بزنید.
2. سپس پودر قند را اضافه کنید و حدود 4 دقیقه بزنید تا کاملا کرمی و پوک شود.
3. سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به فاصله 30 ثانیه از هم اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
4. وانیل را نیز بیفزایید.
5. در آخر آرد و بیکینگ پودر سه بار الک شده را با شیر به تناوب اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
6. قالب مربع 20 سانتی متری را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید.
7. مایه آماده کیک را در قالب بریزید و روی آن را با پالت کاملا صاف نمایید.
8. سپس در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید در حدی که اگر خلال دندانی در کیک فرو بردید تمیز خارج شود.
9. کیک را از فر خارج نموده 10 دقیقه در قالب خنک کنید. سپس بر روی توری فلزی برگردانید، کاغذ روغنی ها را جدا کنید و اجازه دهید کیک کاملا خنک شود.
10. سپس با پوشش کامل حداقل یک ساعت دریخچال قرار دهید تا راحت تر برش بخورد.
11. بعد از استراحت با چاقوی تیز و خط کش، کیک را به برش های کوچک مربعی شکل به ابعاد 2×2 تقسیم کنید.
12. سپس هر یک از برش ها را در ژله ای که به غلظت سفیده تخم مرغ رسیده با کمک چنگال بغلتانید.
13. بعد در پودر نارگیل بیندازید تا کاملا آغشته به پودر نارگیل شود.
14. در آخر هر قطعه کیک را از وسط برش داده و بین دو لایه مارمالاد بمالید و با خامه فرم گرفته تزیین کنید.طرز تهیه ژله:
1. پودر ژله را در آب جوش حل کنید.
2. سپس بر روی بخار آب قرار دهید تا ژله کاملا روان و براق شود.
3. سپس ژله را در حدی که به غلظت سفیده تخم مرغ برسد در یخچال بگذارید،
4. مراقب باشید سفت نشود و نبندد.