مواد مورد نیاز
آرد (الک شده): 2.5 پیمانهروغن مایع: سه چهارم پیمانهشکر: 1.5 پیمانهتخم مرغ: 2 عددپودر کاکائو: 1 ق چجوش شیرین: 1 ق چبیکینگ پودر: 1 ق چنمک: یک دوم ق چماست: 1 پیمانهسرکه: 1 ق چوانیل: یک چهارم ق چرنگ خوراکی قرمز: 2 ق چپنیر ماسکارپونه: 50 گرمشکلات تلخ (ذوب شده): 50 گرمچوب شور حلقه ای: 1 بستهبیسکویت سکه ای: 1 بستهاسمارتیز: 1 بسته خامه فرم گرفته: 50 گرمترافل شکلاتی: به میزان لازم
روش پخت
1. آرد، شکر، نمک، وانیل، پودر کاکائو، جوش شیرین و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.
2. روغن، ماست، سرکه و تخم مرغ را با دور کند همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست شود.
3. مخلوط آرد را به مخلوط روغن اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید. سپس رنگ خوراکی را به آن افزوده و هم بزنید تا رنگ دلخواهتان حاصل شود.
4. خمیر آماده شده را داخل قالب های مافین که از قبل با مقداری روغن مایع چرب و کپسول قرار داده شده، بریزید. بعد آن ها را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
5. پنیر و شکلات را داخل کاسه ای ریخته و به وسیله لیسک با هم مخلوط کنید. بعد آن را به وسیله قاشقی روی کاپ کیک مالیده و از اسمارتیز، ترافل شکلاتی، چوب شور، بیسکویت و خامه برای تزیین استفاده کنید.