برترین ها: وظیفه بادمجان این است که در هر خوراک و غذایی و با هر روش طبخی، همواره خوشمزه و بهترین باشد و همین باعث شده به عنوان عضو جدانشدنی سفره ایرانیان شناخته شود. بادمجان پلو یکی دیگر از مشتقات این موجود خوشمزه است. بادمجان پلو را هم قزوینی ها درست میکنند و هم شیرازی ها. هر دو نوع هم خوشمزه و لذیذ است و ما برای ادای احترام به هر دو روش طبخ، به ارائه دستور پخت هر دو غذا روی آورده ایم.
بادمجان پلو قزوینی
مواد لازم
1. بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم.
2. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم.
3. می توانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.
4. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم.
بادمجان پلو شیرازی
مواد اولیه
برای دو نفربرنج: 2پیمانه مرغ: 300گرم بادمجان: 2عدد پیاز: 1عدد زرده تخم مرغ: 2عدد زرشك: 5قاشق سوپخوری (پلویی) ماست: 5قاشق سوپخوری شكر: 2قاشق غذاخوری كره: 100گرم سیب زمینی: 2عدد زعفران: به میزان لازم
طرز تهیه
1. ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و با مقداری كره تفت میدهیم .مرغ را جداگانه كمی در كره تفت میدهیم و با اضافه كردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میكنیم.
2. بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد كرده و سرخ میكنیم.
3. زرشك را هم با مقداری كره و شكر تفت میدهیم.حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط كرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بكشد.