تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

مجله زندگی ایده آل: در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود. نان سنگك هم علاوه بر خوشمزگی، سبوس‌دار است و رژیمی است. در این مطلب طرز تهیه استیک مرغ با نان سنگک سرخ شده و سس ماست را برایتان آورده ایم.


روش تهیه:

1.  هر نصف سینه مرغ را كمی بكوبید تا ضخامتش یكنواخت شود.

2. آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمك و فلفل مخلوط كنید.

3. سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ كرده و حداقل 2 ساعت در مایه زعفران بخوابانید.

4.  روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ كرده و سینه‌های مرغ را 15 دقیقه در آن سرخ كنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود.

5. مرغ را از تابه درآورده و كنار بگذارید.

6.  تكه‌‌های نان را در تابه سرخ كنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشید.

7.  مرغ و تكه‌های نان را در ظرف كشیده و سس را روی آن داده و سرو كنید.

نکات:

1.  به جای مرغ از راسته گوساله بیات شده هم می‌توانید استفاده كنید. اما به جای خواباندن در مایه آن را كباب كرده و 2 دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش دوباره گوشت را در مایه زعفران بغلتانید.

2.  می‌توانید به جای نعناع ساطوری شده از نعناع خشك استفاده كنید.

3.  می‌توانید به سس ماست پیازچه یا خیار ساطوری شده اضافه كنید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..