۶۵۹۲۳۹
۱۳۳۱۵ بازدید
ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: سس بلونزه (Bolognese sauce) نوعی سس پاستا با پایه گوشت از ایتالیا و شهر بولونیا است که با اسپاگتی سرو میشود.میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 500 گرم پیاز (رنده شده): یک عدد هویج (رنده شده): 2 عدد ساقه کرفس (ریز خردشده): 2 عدد روغن: 3 قاشق سوپ خوری گوجه فرنگی (پوره شده): یک پیمانه آب انگور قرمز یا زغال اخته: یک چهارم پیمانه گوجه فرنگی (پخته و خردشده): 5 عدد آب گوشت: یک پیمانه برگ بو: یک عدد ارگانوی تازه: 2 عدد نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم آب: به مقدار لازم اسپاگتی: 400 گرم پنیر پارمزان (رنده شده): برای سرو
طرز تهیه:
1. برای تهیه سس بلونزه، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
2. گوش چرخ کرده را در آن تفت دهید تا برشته شود.
3. پیاز، هویج و ساقه کرفس را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.
4. گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده را اضافه کرده و تفت دهید.
5. پس از چند دقیقه آب انگور قرمز یا آب زغال اخته را اضافه کنید.
6. پس از این که حجم آن کم شد، گوجه فرنگی پخته و خرد شده، آب گوشت، برگ بو و ارگانو را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید.
6. حرارت را کم کنید تا مواد روی حرارت ملایم حدود 20 الی 30 دقیقه بپزند و غلظت یابند.
7. اسپاگتی را مطابق دستورالعمل روی بسته آن در آب و نمک در حال جوشیدن بپزید و کنار بگذارید.
8. سپس آن را به همراه سس بلونزه سرو کنید و مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن بپاشید.