تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه سوپ گردو و خامه

۶۵۹۲۷۸

۱۵۴۴  بازدید

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ هاست که میتوانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.

مواد لازم:


آب مرغ: 4 الی 5 پیمانه سیر (ریز خردشده): یک حبه پیازچه (ریز خردشده): یک عدد گردو (خرد شده): یک پیمانه جوز هندی (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
مواد لازم کرم:
کره: 2 قاشق سوپ خوری آرد: 2 قاشق سوپ خوری خامه: 100 میلی متر جوز هندی (پودر شده): یک قاشق چای خوری
مواد لازم رویه:
برگ گشنیز (تازه): یک الی 2 عدد گردو (خرد شده): به مقدار لازم سوپ گردو و خامه 


طرز تهیه:


1. آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.

2. سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو را به آن اضافه کنید. پس از این که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند.

3. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.

4. مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.


5. برای تهیه کرم، کره را در ظرفی  مناسبی روی حرارت ذوب کنید.


6. آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

7. خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.

8. جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.


9. کرم را به مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.

10. سپس سوپ را سرو کنید و روی آن را با برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه سوپ گردو و خامه»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..