تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه آش بلغور، پیشنهاد کرمانشاهی‌ها

۶۶۱۶۳۲

۱۹۰۱  بازدید

یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای سبک ولی مقوی،آش بلغور کرمانشاهی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مجله سرآشپز: یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای سبک ولی مقوی،آش بلغور کرمانشاهی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد مورد نیاز:


بلغور گندم (خیس شده): 1 پیمانه گوشت (چرخ کرده): 150 گرم پیاز (رنده شده): 1 عدد کشک: 1 پیمانه نعناداغ: 2 ق س پیازداغ: 2 ق س نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم زردچوبه: 1 ق چ روغن مایع: 1 ق س  آش بلغور کرمانشاهی


روش پخت


1. بلغور (از 2 ساعت قبل خیس شده) را همراه با 5 پیمانه آب داخل قابلمه ای روی حرارت متوسط بگذارید تا کاملا بپزد (در قابلمه را به صورت کامل نگذارید تا سر نرود و تمام لعاب بلغور از بین نرود.)


2. زردچوبه را همراه با مقداری روغن مایع درون تابه ای تفت داده و به بلغور اضافه کنید تا رنگ آن خوش رنگ شود.


3. نمک و فلفل مواد را اندازه کنید. بعد کشک را به آن افزوده و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بجوشد.


4. برای تهیه کوفته ریزه؛ گوشت را همراه با پیاز، نمک و فلفل ورز دهید، سپس به صورت گلوله های کوچک درون مقداری روغن تفت دهید.


5. یک دوم کوفته ریزه را درون مواد ریخته و بگذارید تا جا بیفتد.


6. آش را با بقیه کوفته ریزه، نعناداغ و پیازداغ تزیین و سرو کنید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه آش بلغور، پیشنهاد کرمانشاهی‌ها»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..