۶۵۹۲۲۸
۷۹۳ بازدید
ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: این برگر خوشمزه گیاهی با ترکیبی از سبزیجات درست شده که پروتئین و فیبر مورد نیازتان را نیز تأمین میکند.میزان سرو: 2 نفر
مواد لازم:
نان همبرگر: 2 عدد سس باربیکیو: 2 قاشق سوپ خوری برگ کاهو: 2 عدد خیارشور: به مقدار لازم روغن زیتون: به مقدار لازم
مواد لازم چیزبرگر:
پیاز (رنده شده): یک عدد هویج (رنده شده): یک عدد سیب زمینی (رنده شده): یک عدد کدو سبز (رنده شده): نصف یک عدد برگ جعفری (ریز خردشده): 4 الی 5 عدد سیر (له شده): یک حبه تخم مرغ: یک عدد پودر سوخاری: 4 الی 5 قاشق سوپ خوری عدس (پخته): یک پیمانه سویا سس: یک قاشق سوپ خوری زیره (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری ادویه کاری: یک دوم قاشق چای خوری نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم پنیر چدار (ورقه ای): 4 عدد
طرز تهیه:
1. برای تهیه چیزبرگرها، پیاز، هویج، سیب زمینی و کدو سبز رنده شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
2. برگ جعفری ریز خردشده، سیر له شده، تخم مرغ، پودر سوخاری و عدس پخته را اضافه و مخلوط کنید.
3. سویا سس، زیره پودر شده، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
4. مواد را ورز دهید و گلوله هایی به اندازه نارنگی از آن جدا کرده و کف دست خود پهن کنید.
5. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و برگرها را در آن سرخ کنید.
6. برگرها را برگردانید و دو ورقه پنیر چدار را روی هر یک از برگرها قرار دهید تا هنگام سرخ شدن ذوب شوند.
7. نان های همبرگر را از وسط برش داده و روی کف نان ها مقداری سس باربیکیو بمالید.
8. برگ کاهو، برگر، خیارشور را اضافه کنید و برش دیگر نان ها را روی آنها قرار دهید.
9. چیزبرگرها را گرم سرو کنید. نوش جان!