تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




نگرانی برای کمبود نیرو در آموزش و پرورش وجود ندارد/ ضرورت توجه به نیازسنجی در جذب نیروی انسانی

نگرانی برای کمبود نیرو در آموزش و پرورش وجود ندارد/ ضرورت توجه به نیازسنجی در جذب نیروی انسانیبه گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ میرحمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات در برنامه تلویزیونی پرسشگر شبکه آموزش اظهار کرد: موضوع تعیین تکلیف حق التدریسی ها ماه هاست که در دستور کار کمیسیون آموزش قرار دارد؛  آنچه در کمیسیون مصوب شد، در اختیار هیئت رئیسه مجلس قرار گرفت و اکنون در نوبت طرح در صحن علنی است و چند نکته کلیدی دارد.

وی افزود: آموزش و پرورش از یک سو با مازاد نیرو مواجه است، از سوی دیگر در برخی استان‌ها با کمبود نیرو در برخی دوره‌ها روبروست، علاوه بر اینها به ویژه در جنس مرد نیاز به نیروی انسانی دارد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه سازمان امور استخدامی در تخصیص ردیف استخدامی و تعیین سهمیه ها به این موارد توجه دارد و بر این اساس سازمان استخدامی حد نصاب نمره‌ای تعیین می‌کند، گفت: سازمان سنجش آزمون می‌گیرد و خروجی هر چه باشد نیازهای آموزش و پرورش را با اولویت نیروهای حق التدریسی و نهضتی ها تامین می کند.

میرزاده درباره اینکه چرا قرار است از حق التدریس‌ها که تجربه دارند و سرکلاس هستند هم کنکور گرفته شود؟، گفت: کنکور به آن معنی نداریم، بلکه با توجه به سقفی که سازمان استخدامی برای جذب نیرو تعیین می کند، راهکار دیگری به جز آزمون وجود ندارد.

آمار دقیقی درباره تعداد مشمولان استخدام حق التدریسی و نهضتی نداریم

وی افزود: البته اگر نظر بنده را بخواهید از خدا می‌خواهیم همه استخدام شوند؛ اما اکثر نیروهای حق التدریس زن هستند در حالی که نیاز عمده آموزش و پرروش نیروی مرد است، همچنین حق التدریسی های فعلی در رشته هایی درس خوانده اند که ممکن است نیاز به آنها کمتر باشد و مازاد شوند. در سال‌های قبل هم استخدام‌هایی صورت گرفت که باعث شد عملا در برخی استان‌ها نیروی مازاد داشته باشیم زیرا بر اساس اصول جذب نشدند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با توجه به این بحران و وضع مالی کشور نباید مشکلات دوچندان شود، اظهار کرد: از سازمان امور استخدامی می خواهیم اجازه دهد در استان‌ها در رشته و جنسی که واقعا نیاز است سهمیه ها مشخص شود و بعد با اولویت حق‌التدریسی‌ها و نهضتی‌ها آزمون استخدامی برگزار شود.

میرزاده با اشاره به اینکه متاسفانه روی هیچ آمار دقیقی توافق وجود ندارد، بیان کرد: مسئولان آمارهای مختلفی درباره تعداد مشمولان استخدام حق التدریسی و نهضتی اعلام می‌کنند؛ تا کنون آمار مکتوبی هم ارائه نشده و اگر به موقع اعلام می‌شد می توانستیم بهتر تصمیم بگیریم؛ یکی 20 ساعت حق‌التدریس بوده، یکی یک ترم سابقه دارد و یک نفر 20 سال؛ از سوی دیگر یک آموزش دهنده نهضت یک نفر را تحت آموزش برده و دیگری 10 نفر را در سال آموزش داده است و اتفاق نظر روی آن وجود ندارد.

وی در پاسخ به اینکه کجا باید حواسمان به کیفیت استخدام در آموزش و پرورش باشد؟؛ بیان کرد: قطعا سطح علمی نیروهای حق التدریسی بالاست و بحث اطلاعات و دانش آنها نیست و برای تعیین سطح بالا یا پایین آنها آزمون برگزار نمی شود و آنها تجربه بالایی دارند؛ بحث این است که سازمان اداری استخدامی نمی تواند تعداد بالایی مجوز صادر کند، بنابراین باید از میان مشمولان گزینش انجام شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اولیا نگران نباشند؛ فرهنگیان سال‌های آینده مدارس را به بهترین شکل اداره می‌کنند و جذب نیرو از کانال های دیگری چون خرید خدمات هم صورت می گیرد و نگرانی از بابت کمبود نیرو وجود ندارد و برای تضمین کیفیت نیز دانشگاه فرهنگیان بهترین مسیر است.

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «نگرانی برای کمبود نیرو در آموزش و پرورش وجود ندارد/ ضرورت توجه به نیازسنجی در جذب نیروی انسانی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..