اینستاگرامی ها

پکیج تبلیغاتی

اطلاعــیه پرتال تفریحی خبری نیوزس در جهت ثبت در ساماندهی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران عزیز سایت نیوزس / سایت نیوزس به ادرس اینترنتی (newzes.ir) در سایت ستاد ساماندهی اینترنتی کشور به ثبت رسیده است و فعالیت سایت مطالبق با قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد
قوانین سایت نیوزس
اخبار به صورت خودکار جمع‌آوری می‌شوند و مسئولیت محتوای آن‌ها با ناشران خبر است. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی، و با عنایت به اینکه سایت نیوزس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مؤلفان در قانو ن فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوای خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.



مطالب مهم

»اخبار سپاه و داعش و سوریه » حمله مجلس » سریال عاشقانه » سریال شهرزاد » سهام عدالت » فال وطالع بینی امروز » عکس های لورفته ...

تبلیغات

سایت نیازمندی های بازارچه 96




دستور پخت قلیا غذای محلی بمبئی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قلیا یک نوع غذای محلی مخصوص بمبئی است که طرز تهیه آن را آموزش میدهیم.

مواد مورد نیاز

-گوشت با استخوان (خردشده): 700 گرم
-عدس قرمز: 200 گرم
-گوجه فرنگی (رنده شده): 4 عدد
-کدو سبز (نگینی خردشده): 150 گرم
-سیب زمینی (نگینی خردشده): حدود 250 گرم
-زنجبیل (رنده شده): 1 ق چ
-سیر: 1 قاشق چایخوری + 1 حبه
-زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری
-تمبر هندی: یک دوم بسته (50 گرم)
-پودر زیره سبز: یک دوم قاشق چایخوری
-ادویه کاری: به میزان لازم
-زیره سیاه: 1 قاشق سوپخوری
-سیر (خردشده): 1 حبه
-فلفل قرمز و نمک: به میزان لازم
-گشنیز (خردشده): یک چهارم پیمانه
-پیاز (نگینی خردشده): 2 عدد
-روغن مایع: به میزان لازم

دستور پخت قلیا غذای محلی بمبئی

روش پخت

1. پیاز را داخل تابه ای حاوی مقداری روغن سرخ کنید.

2. بعد 1 قاشق چایخوری سیر (رنده شده) و زنجبیل را به آن افزوده و تفت دهید.

3. سپس گوشت، زردچوبه، نمک، فلفل و مقداری آب به آن اضافه کرده و بگذارید تا گوشت پخته شود و مقداری درون قابلمه باقی بماند.

4. عدس قرمز را همراه با مقداری زردچوبه و آب درون قابلمه ای بپزید. سپس آن را با گوشت کوب برقی یا دستگاه غذاساز پوره کنید.

5. گوجه فرنگی را به همراه آب تمبر هندی صاف شده (تمبر هندی را در یک دوم لیوان آب ولرم از چند ساعت قبل خیس کنید)، پودر زیره سبز و ادویه کاری، به عدس پوره شده بیفزایید و مخلوط کنید.

6. کدو (در صورت تمایل)، سیب زمینی، مخلوط عدس و گوجه فرنگی را به گوشت پخته شده اضافه کنید. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کنید (در میزان نمک احتیاط کنید؛ زیرا تمبر هندی حاوی نمک است) و بگذارید تا جا بیفتد.

بیشتر بخوانید: آموزش کامل طرز تهیه دونات خوشمزه

7. زیره سیاه و 1 حبه سیر (خردشده) را با مقداری روغن تفت دهید و به همراه گشنیز روی خورش بریزید.

8. سپس آن را با برنج سفید سرو کنید.

منبع:برترین ها

انتهای پیام/

طرز تهیه غذای قلیا



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «دستور پخت قلیا غذای محلی بمبئی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..