اینستاگرامی ها

پکیج تبلیغاتی

اطلاعــیه پرتال تفریحی خبری نیوزس در جهت ثبت در ساماندهی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران عزیز سایت نیوزس / سایت نیوزس به ادرس اینترنتی (newzes.ir) در سایت ستاد ساماندهی اینترنتی کشور به ثبت رسیده است و فعالیت سایت مطالبق با قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد
قوانین سایت نیوزس
اخبار به صورت خودکار جمع‌آوری می‌شوند و مسئولیت محتوای آن‌ها با ناشران خبر است. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی، و با عنایت به اینکه سایت نیوزس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مؤلفان در قانو ن فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوای خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.



مطالب مهم

»اخبار سپاه و داعش و سوریه » حمله مجلس » سریال عاشقانه » سریال شهرزاد » سهام عدالت » فال وطالع بینی امروز » عکس های لورفته ...

تبلیغات

سایت نیازمندی های بازارچه 96




طرز تهیه بیسکویت با روکش آیسینگ

۶۵۸۵۱۱

۲۵  بازدید

مجله سرآشپز - بهار اسدی: از آیسینگ برای تزئین این بیسکوییت خیلی خوشمزه استفاده کنید و در جشن تولدها سرو کنید.

مواد مورد نیاز:


آرد (الک شده): 2 پیمانه (300 گرم) کره (نرم شده): سه چهارم پیمانه (160 گرم) پودر قند: 150 گرم تخم مرغ: 2 عدد وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری بیسکویت با روکش آیسینگ 


روش پخت:


1. وانیل و تخم مرغ (از 1 ساعت قبل در دمای محیط یا درون ظرفی حاوی آب ولرم بگذارید) را داخل کاسه ای با دور کند همزن برقی به مدت 1 دقیقه بزنید.

2. بعد کره (به دمای محیط رسیده) و پودر قند را به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا پوک و کش دار شود.


3. آرد را الک کرده و در دو مرحله به مواد افزوده و به وسیله لیسک (یا دست) مخلوط کنید تا به صورت خمیری نرم و چسبنده شود. بعد روی آن روکش نایلونی کشیده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.


4. با استفاده از وردنه ای خمیر آماده شده را روی سطح صافی به صورت نازک به ضخامت 2 میلی متر پهن کرده و با کاتر گرد برش بزنید.


5. برش های خمیر را داخل سینی فرم که از قبل با مقداری روغن مایع چرب و روی آن کاغذ روغنی انداخته شده، بچینید.

6. بعد آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از کمی خنک شدن از فر خارج کرده تا کاملا سرد شود.


7. بیسکویت را با استفاده از آیسینگ های رنگی به دلخواه تزیین کرده و حدود 4 ساعت کنار بگذارید تا کاملا خشک شود. سپس نوش جان کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

برای تهیه آیسینگ:

1. 1 عدد سفیده تخم مرغ و یک هشتم قاشق چایخوری پودر تارتار (استفاده از تارتار به این علت است که پف سفیده نخوابد اگر سفیده را کاملا بزنید، سفت می شود. بنابراین دیگر نیاز به استفاده از تارتار نیست و می توانید آن را حذف کنید) را با همزن برقی بزنید تا سفت شود.

2. بعد 75 گرم پودر قند به آن افزوده و با لیسک مخلوط کنید.

3. سپس با استفاده از رنگ های خوراکی آن را به رنگ های مختلف درآورده و درون قیف های پلاستیکی بریزید و ته آن را بپیچانید تا هوا داخل آن نشود؛ زیرا آیسینگ در مجاورت هوا خشک می شود.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه بیسکویت با روکش آیسینگ»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..