۶۵۴۵۳۶
۳۵۹ بازدید
معرفی سبزیجات به بچهها میتواند کمی چالش برانگیز باشد و بچهها علاقه زیادی به غذاهای گیاهی نشان ندهند. راه حل چیست؟
برترینها - ترجمه از الهام مظفری: معرفی سبزیجات به بچهها میتواند کمی چالش برانگیز باشد و بچهها علاقه زیادی به غذاهای گیاهی نشان ندهند. راه حل چیست؟ آنها را با غذاهایی که بچهها دوست دارند ترکیب کنید تا با طعم آن آشنا شوند.
مواد لازم:یک کیلوگرم گلچه خردشده گل کلم یک چهارم پیمانه روغن زیتون یک قاشق چایخوری پودر ریحان خشک یک چهارم قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه دو و نیم پیمانه برگ اسفناج تازه دو پیمانه مرغ پخته خرد شده ۴۰۰ گرم سس آلفردو دو قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان نصف پیمانه پودر سوخاری
طرز تهیه:
۱ - دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. گلم کلمها را داخل خرد کن بریزید و آنها را ریز کنید تا شبیه دانههای برنج شوند.
۲ - گل کلمهای برنجی را در یک ظرف پخت پیرکس بریزید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی آن بریزید و ریحان، نمک و فلفل را روی آن پاشیده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
۳ - اسفناج، مرغ و سس آلفردو را هم بزنید و با پنیر پارمسان مخلوط کنید. سپس پودر سوخاری و دو قاشق باقی مانده روغن زیتون را ترکیب کرده و روی مخلوط گل کلم بپاشید. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا بیشتر تا زمانی که روی غذا قهوهای شود بپزید.