اینستاگرامی ها

پکیج تبلیغاتی

اطلاعــیه پرتال تفریحی خبری نیوزس در جهت ثبت در ساماندهی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران عزیز سایت نیوزس / سایت نیوزس به ادرس اینترنتی (newzes.ir) در سایت ستاد ساماندهی اینترنتی کشور به ثبت رسیده است و فعالیت سایت مطالبق با قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد
قوانین سایت نیوزس
اخبار به صورت خودکار جمع‌آوری می‌شوند و مسئولیت محتوای آن‌ها با ناشران خبر است. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی، و با عنایت به اینکه سایت نیوزس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مؤلفان در قانو ن فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوای خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.



مطالب مهم

»اخبار سپاه و داعش و سوریه » حمله مجلس » سریال عاشقانه » سریال شهرزاد » سهام عدالت » فال وطالع بینی امروز » عکس های لورفته ...

تبلیغات

سایت نیازمندی های بازارچه 96




طرز تهیه شیرینی آلمانی یا شیرینی مشهدی

۶۵۱۹۷۲

۳۴۳  بازدید

ماهنامه کیک و شیرینی - مژگان نادری: شیرینی آلمانی یکی از شیرینی های خشک خوشمزه است که شیرینی مشهدی هم نامیده می شود.

مواد لازم:

پودر قند: 100 گرم روغن جامد: 300 گرم شربت بار یا عسل گرم: 60 گرم شیر: 60 گرم وانیل: مقداری تخم مرغ: یک عدد آرد: 600 گرم مارمالاد یا ژله مغزی: به مقدار لازم پودر نارگیل و کنجد: به مقدار لازم (جهت تزیین) شیرینی آلمانی 

طرز تهیه:

1. ابتدا روغن و پودر قند را بزنید تا نرم و سبک شود.

2. به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. (نباید مواد را زیاد هم بزنید. در حد مخلوط شدن و یکدست شدن)

3. سپس آرد را افزوده و با قاشق به آرامی فقط در حد یکدست شدن کامل هم بزنید نه بیشتر.

4. خمیر کمی حالت چسبنده دارد که با قرار گرفتن در یخچال از حالت چسبندگی خارج می شود.


5. خمیر را داخل نایلون ریخته و در یخچال به مدت دو تا سه ساعت گذاشته تا خنک شود.

6. سپس خمیر را مابین دو نایلون به ضخامت 2 میلی متر باز کرده و کاتر بزنید.


7. برای قالب زدن هم می توانید به مقدار خیلی کم آرد زیر خمیر بریزید (به مقدار خیلی کم).

8. در سینی خمیر کاتر زده شده چیده و با حرارت 150 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فرها این زمان ممکن است تغییر کند باید کمی تغییر رنگ بدهد.


9. بعد از خنک شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و رویش را تزیین نمایید. با رویه نارگیل و کنجد بو داده خیلی خوشمزه می شود. در ضمن برای چسبیدن مواد به رویه از عسل گرم استفاده کنید.

نکته:

1. این دستور بسیار راحت تهیه می شود و نکته خاصی ندارد. جز اینکه خمیر ورز داده نشود و فقط در حد مخلوط شدن جمع شود. اگر این خمیر را ورز دهید سریع به روغن می افتد و شیرینی بی کیفیت می شود.

2. برای این شیرینی از روغن نیمه جامد هم می توان استفاده کرد. فقط باید خمیر را کم کم از یخچال بیرون آورد تا گرم نشود و قالب زدن آن راحت باشد.

3. برای نگهداری این شیرینی می توان بیسکویت ها را آماده کرد و بدون مارمالاد میانی خیلی خوب و محفوظ بسته بندی کرد و در فریزر گذاشت. حداقل 12 ساعت قبل از سرو باید مارمالاد یا مغزی را بین شیرینی ها گذاشته تا مارمالاد یا مغزی به خورد بیسکویت ها برود.

4. با مارمالاد میانی هم می توان فریز کرد ولی روش بالا بهتر است. از هر نوع مارمالاد دلخواه می توان استفاده کرد.

5. برای راحتی کار، نیمی از بیسکویت ها را در سینی بچینید. به طوری که سمت کف آن رو به بالا باشد. مارمالاد را در قیف ساده ریخته و سر آن را خیلی ظریف ببرید. حالا روی هر کدام از بیسکویت ها مارمالاد بریزید. نهایتا بقیه بیسکویت ها را روی این ها بچسبانید. به این روش خیلی سریع و یکنواخت کار انجام می شود.

6. شیرینی آلمانی معمولا دو سه روز بعد از پخت جاافتاده تر و خوشمزه تر می شود.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه شیرینی آلمانی یا شیرینی مشهدی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..