اینستاگرامی ها

پکیج تبلیغاتی

اطلاعــیه پرتال تفریحی خبری نیوزس در جهت ثبت در ساماندهی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران عزیز سایت نیوزس / سایت نیوزس به ادرس اینترنتی (newzes.ir) در سایت ستاد ساماندهی اینترنتی کشور به ثبت رسیده است و فعالیت سایت مطالبق با قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد
قوانین سایت نیوزس
اخبار به صورت خودکار جمع‌آوری می‌شوند و مسئولیت محتوای آن‌ها با ناشران خبر است. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی، و با عنایت به اینکه سایت نیوزس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مؤلفان در قانو ن فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوای خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.



مطالب مهم

»اخبار سپاه و داعش و سوریه » حمله مجلس » سریال عاشقانه » سریال شهرزاد » سهام عدالت » فال وطالع بینی امروز » عکس های لورفته ...

تبلیغات

سایت نیازمندی های بازارچه 96




چگونه مثل یک حرفه‌ای سوشی بخوریم؟

۶۵۳۹۹۱

۲۴۷  بازدید

وب سایت روزیاتو - فروغ بیداری: مشهورترین سوشی جهان «نوری ماکی» نام دارد. یا به زبان ساده‌تر باید گفت سوشی و سبزیجات است که درون لایه ای از برنج و جلبک دریایی پیچیده می شود.

انواع دیگر سوشی که بسیار گران قیمت و مشهور هستند نیز به شرح زیر است:

    نیگیری (Nigiri): ورقه‌های ماهی مزه‌دار شده روی برنج     ساشیمی (ُSashimi): تکه‌های ماهی خام     چیراشی (Chirashi): کاسه برنج با تاپینگ     اوشیزوشی (Oshizushi): لایه‌های سوشی فشرده‌شده     ایناریزوشی (Inarizushi): شوسی رول‌شده در توفوی سرخ‌شده
اما اینکه این غذای دریایی را چگونه میل کنید و اصلا سوشی چیست و چه فوایدی دارد را در ادامه برایتان نوشته ایم. در انتها نیز به معرفی گونه‌های مختلف سوشی در مهد اصلی این غذا یعنی کشور ژاپن پرداخته ایم.

شوسی چیست؟

برای انگل‌زدایی سوشی، اصولا ماهی را منجمد می کنند یا از واسابی (تُرُب کوهی ژاپنی) و ترشی گاری (ترشی زنجبیل) برای ضدعفونی کردن این خوراک استفاده می کنند.

 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟
سوشی، نوعی غذای سرد است که از ترکیب برنج پخته ژاپنی با چاشنی سرکه، چندین مدل خوراک دریایی (بیشتر خام)، سبزیجات و تخم مرغ تهیه می شود.

شوسی مشهوری که همه مردم آن را می شناسند، سوشی «ادو» نام دارد که روی مقداری برنج، برش های نازکی از ماهی خام گذاشته می‌شود. البته تاپینگ های مختلفی همچون ماهی، توفو (فراوردهٔ سویا)، خوراک دریایی، تخم‌مرغ و .. برای سوشی استفاده می شود که همگی سرشار از پروتئین هستند.

برای انگل‌زدایی سوشی، اصولا ماهی را منجمد می کنند یا از واسابی (تُرُب کوهی ژاپنی) و ترشی گاری (ترشی زنجبیل) برای ضدعفونی کردن این خوراک استفاده می کنند. همچنین نوشیدن چای سبز نیز به علت ویژگی آن در پیشگیری از مسمومیت غذایی توصیه می‌شود.

 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟
پس از خوردن سوشی، نوشیدن چای سبز نیز به علت ویژگی آن در پیشگیری از مسمومیت غذایی توصیه می‌شود.

چگونه مثل یک حرفه‌ای سوشی بخوریم؟

    حرفه ای ها هرگز واسابی یا برنج را در داخل سُس سویا قرار نمی دهند. زمانی که می خواهید سوشی میل کنید تنها باید بخش ماهی آن را در داخل سس فرو ببرید نه برنج را؛ چرا که با این کار برنج مقدار بیش از اندازه ای سویا سُس را به خود جذب می کند و مزه اصلی غذا از بین می رود.


    مراقب باشید که این چوب های مخصوص خوردن غذاهای چینی را به هم نمالید چرا که میزبان به اشتباه تصور می کند که شما می خواهید این پیام را برسانید که جنس آن چوب ها مرغوب نیست و از انواع ارزان تهیه شده است.


    ژاپنی ها هرگز همزمان زنجبیل را با سوشی نمی خورند. ترشی زنجبیل یا همان «گاری» در کنار ظرف های غذای شما و به منظور تزئین ظرف غذا استفاده می شوند که هرگز همزمان با سوشی خورده نمی شود.
    سوشی های رول شده یا «آکا ماکی زوشی» یا نوع بزرگ تر آن به نام «فوتوماکی»، تنها باید بعد از خوردن ساشامی و سوشی خورده شوند. هر تکه از آنها هم باید آنقدر کوچک باشد که بتوان آنها را در یک لقمه خورد.
    سوشی خورهای حرفه ای هرگز رول هایی با ۱۰ ماده تشکیل دهنده را نمی پسندند.


    در ژاپن هرگز از برنج قهوه ای برای تهیه سوشی استفاده نمی شود. یک سوشی خوب باید در دهان آب شود. بنابراین برنج قهوه ای گزینه مناسبی برای این امر نیست.

انواع مختلف سوشی در ژاپن

لقمه‌های کوچک جوجه تیغی دریایی

 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟
این غذا که با نام «یونی» در ژاپن شناخته می شود، یک سوشی بسیار باکیفیت و یکی از گران‌ترین انواع سوشی‌هاست. این غذا طعم شیرین و بافت بسیار نرمی دارد. طعم آن را به اقیانوس تشبیه می کنند. در دانشگاه سوشی در ژاپن، توصیه می شود این سوشی را در فصل بهار و تابستان همراه با نوشیدنی مناسب میل کنید.

ماهی بادکنکی ژاپنی

 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟
این ماهی که با نام «فوگو» در ژاپن شناخته می شود، یک بافت سفت و طعم عالی دارد. توصیه اکید وجود دارد که فقط نمونه هایی از این سوشی را بخورید که توسط سرآشپزهای آموزش دیده و حرفه ای تهیه شده است. دلیلش این است که این ماهی سموم کشنده دارد و باید توسط یک آشپز حرفه‌ای این بخش سمی از بدن ماهی خارج شود.

تخم شاه ماهی

 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟
یکی از بهترین مدل های سوشی در کشور ژاپن که عموما در فصل بهار عرضه می شود، تخم شاه ماهی است. تهیه این غذا زمان زیادی می خواهد و لازم است تا چندین روز در مواد خاصی خوابانده شده و مزه‌دار شود.

آلفونسینو

 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟
این تکه بزرگ گوشت که از ماهی های اعماق دریای مناطقی موسوم به چیبا و کاناگاوا تهیه می شود، یکی از بهترین مدل های سوشی است. مدیر دانشگاه سوشی ژاپن پیشنهاد می کند که این غذا را به همراه سرکه در فصل زمستان میل کرده و از طعم آن لذت ببرید.

اختاپوس بزرگ اقیانوس شمالی

 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟
این غذا در ژاپن با نام «میزوداکو» شناخته می شود و یکی از رایج‌ترین تاپینگ های سوشی در این کشور محسوب می شود. گوشت این جانور بسیار ترد است و با سرکه ژاپنی طعمی عالی می یابد.

ساردین ژاپنی

 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟
«ایواشی» یکی از بهترین گزینه‌ها برای دوستداران سوشی است. مصرف این تاپینگ در طول ماه های بارانی منتهی به فصل تابستان بهتر است زیرا ماهی ها در این فصل چاق تر می شوند. گوشت این ماهی در دهان آب می شود.

حلزون دریایی

 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟
 
حلزون دریایی یکی از گران ترین غذاها در کشور ژاپن است و با نام «آوابی» شناخته می شود. گوشت این حیوان سفت است و مزه اقیانوسی دارد.

ماهی های جزیره ساخالین

 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟
ماهی هایی که در شمال این جزیره صید می شوند، بافت و مزه خاصی دارند. وقتی گوشت این جانور در آب داغ خیس می شود، به بنفش تغییر رنگ داده و شیرین می شود.

آرک شِل

 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟


اگر «آکاگایی» یا صدف قوسی سفارش دهید، هنگام بریدن این گوشت روی میز، صدای خوشایندی را می شنوید که موجب سفت شدن گوشت آن می شود. هنگام سرو، گوشت یا جانور به آرامی باز می شود؛ همانند باز شدن گلبرگ های یک گل.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «چگونه مثل یک حرفه‌ای سوشی بخوریم؟»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..