تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




تبریز ۲۰۱۸؛ از ایده تا انجام

تبریز ۲۰۱۸؛ از ایده تا انجامفرزین حق پرست، مدیرکل سابق اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی و یکی از بانیان اصلی پروژه تبریز ۲۰۱۸ در خصوص میزان آمادگی فعلی تبریز برای افتتاح این پروژه به خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛گفت: برخی از داورانی که سال ۲۰۱۵ در جلسه شورای همکاری‌های کشور‌های اسلامی حضور داشتند افرادی بودند که پیش از آن و در زمان حضور در مراسمی که به مثابه اسکار هنر در حوزه کشور‌ها و هنر‌های اسلامی در تبریز برگزار شده بود، با ظرفیت‌ها، امکانات هنری و تاریخچه این شهر آشنا شده بودند. آن‌ها در جلسه شورای همکاری‌های اسلامی که در شهر نیجر برگزار شد از انتخاب شهر تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشور‌های اسلامی در سال ۲۰۱۸ حمایت کردند و این شهر انتخاب شد.

وی افزود: در آن زمان اسدالله درویش امیری که هم‌اکنون استاندار زنجان است خبر انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشور‌های اسلامی در سال ۲۰۱۸ را به من اعلام کرد و من نیز این خبر را به گوش مدیران سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رساندم.

حق‌پرست تاکید کرد: انتخاب شهر تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشور‌های اسلامی در سال ۲۰۱۸ یک حرکت فراملی و در جهت شناساندن هویت و تاریخ تبریز به جهانیان بالاخص جهان اسلام بوده است. تبریز اولین پایتخت تشیع به حساب می‌آید. این امر باعث شد ما این هدف‌گذاری را برای ارتقای فرهنگی نه تنها تبریز بلکه استان و کشور در نظر بگیریم. به این امید که در سال ۲۰۱۸  گردشگران بین‌المللی بیش از پیش به سمت تبریز جذب شوند.

مدیرکل سابق اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی اظهار کرد: در حقیقت ما می‌خواستیم تبلیغات که یکی از ارکان و اساس شناسایی یک حرکت است، به گونه‌ای باشد که شرکت‌های تور و مسافرتی و گردشگری از همه نقاط دنیا برای رویداد‌های فرهنگی که در قالب پروژه تبریز ۲۰۱۸ رخ می‌دهند، ثبت نام تور کنند و در تمام سال ۲۰۱۸ با هزینه خودشان به تبریز بیایند. براساس هدف‌گذاری‌های ما قرار بر این بود این جاذبه خودجوش مردمی باشد که گردشگران و مسافران را به تبریز می‌کشاند و موج و تحولی را در حیطه ارتقای فرهنگی و در کنار آن ارتقای اقتصادی ایجاد کند.

حق‌پرست با بیان اینکه تداخل فرهنگ‌ها و گفتگو‌های فرهنگ‌ها می‌توانند به ارتقای فرهنگ کمک کنند، تصریح کرد: ما هم اکنون مشکلات عدیده‌ای در حوزه فرهنگ داریم. به عنوان نمونه هنوز با فرهنگ استاندارد رانندگی آشنایی چندانی نداریم. شهر‌ها را پل‌ها، برج‌ها، آسمان خراش‌ها و مجتمع‌های تجاری شکل نمی‌دهند. شهر را انسانیت و تعامل‌های فرهنگی و اجتماعی به مکانی امن تبدیل می‌کنند و باعث توسعه فرهنگی و اجتماعی می‌شوند؛ اما امروزه احساس می‌شود جنبه اقتصادی پروژه تبریز ۲۰۱۸ پررنگ‌تر شده است. گویا هدفمان که ارتقای فرهنگی و اجتماعی بوده است کمتر دیده می‌شود. امروزه به اندازه‌ای آلودگی در کنار سرمایه گذاری‌های بی فکر دیده می‌شود که محیط زیست را تخریب کرده است.

وی خاطرنشان کرد: قرار بر این بود در پروژه تبریز ۲۰۱۸ مردم از گردشگران پذیرایی کنند و مشارکت بیشتری داشته باشند. این مشارکت می‌توانست سرمایه اجتماعی از دست رفته را بازیافت کند. ما امروز آنچنان که باید و شاید به هدف پروژه تبریز ۲۰۱۸ نزدیک نشدیم.

یادآور می‌شود؛ پروژه تبریز ۲۰۱۸ در تاریخ سوم فروردین ماه سال ۱۳۹۷ افتتاح می‌شود.

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «تبریز ۲۰۱۸؛ از ایده تا انجام»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..