طرز تهیه خورشت طلا کوله اصیل گیلانی و فوق العاده خوشمزه
در این مطلب از سایت نسیم فان با آموزش کامل نحوه پخت خورشت طلا کوله اصیل و سنتی استان سرسبز گیلان در خدمت شما هستیم. این خورشت شباهت زیادی به فسنجان دارد اما به دلیل داشتن سبزیجات معطر از عطر و طعمی متفاوت برخوردار است. این خورشت را می توان هم با گوشت و هم با مرغ پخت که اگر با مرغ تهیه شود در گویش محلی مردم گیلان به خورشت طلا کوله غورابه می گویند. در صورت تمایل به آشنایی با دستور پخت سایر خورشت های گیلانی از جمله فسنجان، فسنجان با قارچ، آلو مسما، متنجان، و شیرین قاتوق می توانید به پست های قبلی سایت ما سر بزنید. با ما همراه باشید…
طرز تهیه خورشت طلا کوله اصیل گیلانی و فوق العاده خوشمزه
مواد لازم: مرغ یا گوشت: یک کیلو گردو: ۳۰۰ گرم جعفری، گشنیز، نعنا: هر کدام ۱۵۰ گرم (خرد شده) آرد برنج: یک قاشق غذاخوری پیاز داغ: چهار قاشق سوپخوری آبغوره: یک پیمانه روغن: چهار قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به مقدار لازمطرز تهیه خورشت طلا کوله اصیل گیلانی و فوق العاده خوشمزه
طرز تهیه: ابتدا گوشت یا مرغ را به خوبی شسته و به همراه پیاز داغ و ۳ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً بپزد. سبزی ها (جعفری، نعناع، گشنیز) را خوب خرد نمایید و با ۴ قاشق غذاخوری روغن سبزی های معطر را کمی سرخ کنید. داخل قابلمه گوشت بریزید. مغز گردو را چرخ کرده و به خورشت اضافه کنید. سپس با نمک و فلفل و آبغوره طعم خورشت را مطلوب ذائقه خود نمایید. آرد برنج را با کمی آب خنک رقیق نموده و آرام آرام به خورشت بیافزایید. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید تا خورشت جا بیافتد و با برنج سفید میل نمایید.طرز تهیه خورشت طلا کوله اصیل گیلانی و فوق العاده خوشمزه
منبع: تصویر زندگی
گردآوری: سایت تفریحی نسیم فان
مطالب متنوع دیگر تاریخ واریز سود سهام عدالت سال ۹۵ و سال ۹۶ طرز تهیه دلمه حصیری مجلسی با فلفل و کدو سبز + فیلم آموزشی آموزش روش پخت خورشت گیلانی آلو مسما با مرغ + فیلم آموزش روش تهیه خورشت مرغ هندی با ماست + فیلم طرز تهیه خورشت بادمجان پیچی رستورانی و لذیذ + خواص بادمجان طرز تهیه خورشت گردو بادمجان سمنانی + خواص گردو طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) + فیلم آموزشی طرز تهیه شیرین پلو مجلسی + فیلم آموزشی طرز تهیه دلمه سیرابی (سغدو) اصل لرستان + فیلم آموزشی طرز تهیه خورشت باقلا قاتق (باقالی خورشت) گیلانی + فیلم آموزشی