تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




دلمه به، تو فصل سرما می‌چسبه!

۶۵۰۶۴۸

۷۹۲  بازدید

دلمه کلمه ای ترکی به معنی «پُرشده»است. دلمه را می‌توان با برگ انگور (متداول‌ترین آن) فلفل دلمه، کدو گوجه فرنگی، بادمجان درست کرد. اما در این بخش برایتان طرز تهیه یک دلمه ی متفاوت را آموزش خواهیم داد. دلمه به!

وب سایت سر آشپز پاپیون: دُلْمه خوراکی در خاور میانه و مناطق اطراف آن مانند بالکان، قفقاز، روسیه و آسیای مرکزی است. دلمه کلمه ای ترکی به معنی «پُرشده»است. دلمه را می‌توان با برگ انگور (متداول‌ترین آن) فلفل دلمه، کدو گوجه فرنگی، بادمجان درست کرد. اما در این بخش برایتان طرز تهیه یک دلمه ی متفاوت را آموزش خواهیم  داد دلمه به با ما همراه باشید:
 
مواد لازم به ۴  عدد لپه‎ ۱/۴ پیمانه گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم روغن ۳ قاشق سوپ خوری شکر ۳ قاشق سوپ خوری سرکه ۱ قاشق سوپ خوری نمک و فلفل به مقدار لازم
 دلمه به
طرز تهیه

به را با پوست شسته و از قسمت ساقه داخل آن را خالی می‌کنیم.

لپه را با آب پخته، گوشت را با پیاز داغ، نمک و ادویه تفت دهید

سپس لپه پخته را به آن اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن، با نصف لیوان آب بپزید. وقتی آب گوشت کشیده شد وسط به را با یک قاشق از مواد لپه پر کنید.

دلمه‌ها را در یک ردیف کنار هم چیده و به ظرف آب اضافه می کنیم تا حدی که رویش را بگیرد، سپس روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت قرار می دهیم.

سرکه و شکر را در آب مخلوط کرده، وقتی که دلمه‌ها کمی پخت روی دلمه‌ها ریخته و فرصت بدهید دلمه جوش بخورد و دلمه جا بیفتد.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «دلمه به، تو فصل سرما می‌چسبه!»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..