تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




دانستني هايی درباره عوارض دير شام خوردن در كودكان

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد انصاری‌پور درباره محتوای شام و ارتباط آن با سلامتی اظهار کرد: همانطور که می‌دانید هورمون انسولین و هورمون رشد رابطه عکس با یکدیگر دارند یعنی با افزایش یکی دیگری کاهش پیدا می‌کند.

وی افزود: هنگام مصرف ماده غذایی حاوی کربوهیدرات‌ها، هورمون انسولین ترشح می‌شود و اگر قندهای مصرفی ساده باشند مثل شیرینی‌ها و نان سفید و... ترشح انسولین سریع‌تر است, از طرفی حداکثر ترشح هورمون رشد در طی خواب شبانه است.

این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: اگر ترشح انسولین به واسطه صرف دیرهنگام وعده غذایی شام نزدیک به زمان خواب شبانه باشد, باعث کاهش ترشح هورمون رشد شده و در دراز مدت تبعات کاهش هورمون رشد را خواهیم داشت.

انصاری پور متذکر شد: یک نکته دیگر در مورد شام این که برخی هورمون‌ها از جمله هورمون رشد مصرف انرژی بدن را به سمت سوزاندن چربی‌ها می‌برند و انسولین از قند، چربی تولید می‌کند پس باید قند و چربی از شام حذف شود.

وی عنوان کرد: بهتر است در وعده شام، کربوهیدرات کمپلکس که قند خون و در نتیجه انسولین را به صورت آنی بالا نبرند مثل نان سبوس‌دار خورده شود یا از سبزیجات و حبوبات که جذب قند را کُند می‌کنند, استفاده کنیم البته پروتئین هم انتخاب خوبی است.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

دیر "شام" خوردن باعث کاهش ترشح "هورمون رشد" می‌شود



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «دانستني هايی درباره عوارض دير شام خوردن در كودكان»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..