تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




سوپ لبو؛ پیش غذای شب یلدا

۶۴۷۴۰۴

۱۶۷  بازدید

سوپ لبو یکی از بهترین و مقوی ترین پیش غذاهایی است که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید.

مجله سرآشپز - ایمان دلقندی: سوپ لبو یکی از بهترین و مقوی ترین پیش غذاهایی است که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید.

مواد مورد نیاز:


پیاز (نگینی خردشده): 100 گرم سیر (له شده): 2 حبه لبو (مکعبی خردشده): 150 گرم سیب زمینی (مکعبی خردشده): 150 گرم هویج (مکعبی خردشده): 100 گرم تره فرنگی (حلقه ای خردشده): 50 گرم آب مرغ: 2 لیتر نمک و فلفل سفید: به میزان لازم خامه ترش: به میزان لازم روغن نارگیل: 3 ق س طرز تهیه سوپ لبو

روش پخت:


1. پیاز را همراه با روغن نارگیل داخل تابه ای تفت دهید تا عسلی شود.

2. سپس سیر را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید.


3. لبو، سیب زمینی، هویج و تره فرنگی را به مواد افزوده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.


4. آب مرغ را به مواد افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا سبزیجات بپزد.


5. با گوشت کوب برقی مواد پخته شده را مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد.

6. در حین پخت نمک و فلفل آن را نیز اندازه کنید.


7. سوپ را داخل ظرفی سرو کرده و با خامه ترش تزیین کنید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «سوپ لبو؛ پیش غذای شب یلدا»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..