تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه پیتزای اسپاگتی

۶۴۰۸۵۰

۱۳۲۱  بازدید

ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: پیتزا اسپاگتی یک غذای بسیار خوشمزه است که می توانید با پخت آن به طعم دلچسبی دست پیدا کنید.

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

اسپاگتی: 220 گرم تخم مرغ: یک عدد نمک: یک چهارم ق چ پودر سیر: یک چهارم ق س فلفل سیاه: به مقدار لازم پنیر ماتزرلا (رنده شده): 2 پیمانه شیر: یک چهارم پیمانه ارگانوی خشک: یک ق چ برگ ریحان خشک: یک چهارم ق چ پودر آویشن: یک چهارم ق چ گوجه فرنگی (پوره شده): 450 گرم روغن زیتون: به مقدار لازم سوسیس (خرد شده): 150 گرم  پیتزای اسپاگتی

طرز تهیه:

1. تخم مرغ، نمک، پودر سیر، فلفل سیاه و یک پیمانه پنیر ماتزرلای رنده شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

2. شیر، ارگانوی خشک، برگ ریحان خشک، پودر آویشن و گوجه فرنگی پوره شده را اضافه و مخلوط کنید.

3. ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

4. اسپاگتی را به مدت 12 دقیقه در مقداری آب، نمک و یک قاشق چای خوری روغن زیتون بپزید تا کمی نرم شود.

5. اسپاگتی پخته را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

6. مواد را در ظرف فر از قبل چرب شده بریزید.

7. بقیه پنیر ماتزرلا را روی مواد پخش کنید، برش های سوسیس را روی آنها بچینید

8. به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتی گراد (450 درجه فارنهایت) قرار دهید.

پیشنهاد:

به جای پنیر ماتزرلا می توانید از پنیر پارمزان یا چدار استفاده کنید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه پیتزای اسپاگتی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..