۶۴۰۸۲۹
۳۴۴ بازدید
ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: سمبوسه از غذاهای مورد علاقه جنوب ایران است که با سس تند سرو می شود. مواد داخل سمبوسه را می توان به دلخواه تغییر داد.
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
روغن: 2 ق س گوشت گوساله چرخ کرده: 350 گرم پیاز (ریز خرد شده): نصف یک عدد گوجه فرنگی (پوره شده): سه چهارم پیمانه فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): 2 عدد زیتون (خرد شده): یک چهارم پیمانه پودر سیر: یک دوم ق چ پودر آویشن: یک ق چ نمک: یک ق چ فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ خمیر پیراشکی آماده: یک بسته زرده تخم مرغ: یک عددطرز تهیه:
1. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید.
2. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت کاملا برشته شود.
3. گوجه فرنگی پوره شده را اضافه و مخلوط کنید.
4. فلفل دلمه ای نگینی خرد شده، زیتون خرد شده، پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل سیاه
5. پوره شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند.
6. مخلوط گوشت را روی خمیرهای پیراشکی قرار دهید و آنها را از وسط تا کنید و لبه ها را محکم کنید و با چنگال شکل دهید.
7. پیراشکی ها را در سینی فر بچینید و حدود 8 الی 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
پیشنهاد:
می توانید به جای پخت پیراشکی ها در فر آنها را در روغن داغ سرخ کنید.