تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه شیرینی نرم شکری بادامی

۶۴۳۲۶۸

۱۷۹  بازدید

این شیرینی های نرم و خوشمزه، دسر مورد علاقه بچه هاست.

مواد لازم

کره (کمی نرم شده) ۲/۳ فنجان روغن صاف قنادی۲/۳ فنجان شکر۱.۵ فنجان تخم مرغ۲ عدد عصاره بادام۲ قاشق چای خوری آرد شیرینی پزی۲/۳/۴ فنجان آرد همه کاره۱ فنجان نشاسته ذرت۱ قاشق سوپ خوری بیکینگ پودر۲ قاشق چای خوری نمک۱/۲ قاشق چای خوری پودر تزئینی (یا شکر توربینادو)به مقدار لازم  شیرینی نرم شکری بادامی طرز تهیه:

۱- در کاسه ی همزن دستی کره، شکر و روغن صاف قنادی را بزنید تا ترکیب شوند. تخم مرغ و عصاره بادام را اضافه کنید و مخلوط کنید.

۲-در یک کاسه ی دیگر آرد ها، نشاسته ی ذرت، بکینگ پودر و نمک را الک کنید و مخلوط کنید. مخلوط آرد را کم کم داخل مخلوط کره بریزید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند

۳-خمیر را ۳۰ دقیقه در یخچال خنک کنید.

۴ -فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت(۱۷۴ درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. روی سینی های شیرینی پزی را با کاغذ پوستی بپوشانید.

۵- خمیر را با یک ملاقه ی متوسط قسمت قسمت کنید و هر تکه را به شکل توپ در بیاورید. توپ ها را در مواد تزئینی شکری غلت بدهید تا سطح آن کاملاً پوشانده شود. یا از شکر توربینادو استفاده کنید.

۶ -شیرینی ها را داخل سینی بچینید. با کف دستتان شیرینی ها را فشار دهید تا کمی تخت شوند. شیرینی ها موقع پخت زیاد پف نمی کنند. ۸ تا ۱۰ دقیقه تا وسط شیرینی کاملاً نرم اما خمیر مانند نباشد در فر بپزید. شیرینی ها را روی توری قرار دهید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه شیرینی نرم شکری بادامی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..