۶۴۱۴۷۱
۴۳۶ بازدید
ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید.
میزان سرو: 2 نفر
مواد لازم:
گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 100 گرم گوشت گوساله (چرخ کرده): 100 گرم پسته (خرد شده): 40 گرم پیاز (رنده شده): یک عدد سیر (ریز خرد شده): یک حبه آب داغ: 3 الی 4 ق س نمک: یک ق چ فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ روغن زیتون: 2 ق سمواد لازم سرو:
پیاز (خرد شده): 2 عدد سماق: یک ق س آب انار: یک ق س نان لواش: 2 عدد پسته (خرد شده): یک ق سطرز تهیه:
1. گوشت ها چرخ کرده را در ظرف مناسبی قرار دهید.
2. پسته خرد شده، پیاز رنده شده، سیر ریز خرد شده، آب داغ، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه کیند و به خوبی ورز دهید.
3. گلوله هایی از مخلوط گوشت جدا کنید و به آرامی دور سیخ چوبی (به سمت نوک سیخ) فشار دهید.
4. روغن زیتون را روی آنها بریزید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
5. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پخته و برشته شوند.
6. پیاز خرد شده، سماق، آب انار و مقداری نمک را در ظرفی مناسب با هم مخلوط کنید.
7. نان های لواش را در بشقاب سرو قرار دهید و مخلوط پیاز را روی آن پخش کنید.
8. کباب ها را روی نان قرار دهید و پسته خرد شده روی آنها بپاشید.