۶۴۰۵۱۰
۸۶۴ بازدید
تخم مرغ شکم پر یک صبحانه، عصرانه، دورچین و شام بسیار ساده و خوشمزه و پر کاربرد است. وقتی این تخم مرغ را می خورید متوجه می شوید که با تخم مرغ چه کارهای خوشمزه ای می توان انجام داد.
وب سایت پیمونه: تخم مرغ شکم پر یک صبحانه، عصرانه، دورچین و شام بسیار ساده و خوشمزه و پر کاربرد است. وقتی این تخم مرغ را می خورید متوجه می شوید که با تخم مرغ چه کارهای خوشمزه ای می توان انجام داد.مواد لازم:
تخم مرغ پخته 2 عدد بزرگ پیازچه ریز شده 2 قاشق مرباخوری جعفری خرد شده 2 قاشق مرباخوری خردل یک دوم ق.م سس مایونز 1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی(کچاپ) 1 قاشق غذاخوری نمک وفلفل به میزان لازم زیتون سیاه 5 عدد طرز تهیه تخم مرغ را پس از پختن با دقت از وسط به صورت طولی نصف کرده و زرده را خارج میکنیم . زرده را با چنگال له کرده و به مایونز ، کچاپ ، پیاز و جعفری ریز شده ، خردل ، نمک و فلفل خوب مخلوط کرده تا یک دست شود . میتوانید برای این که در مرحله بعد برای قیف زدن راحت تر باشید مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید . مواد را پس از یک دست شدن . داخل قیف ریخته و همراه ماسوره درشت داخل سفیده ها زده و روی آن را با برگ جعفری و برش زیتون سیاه تزیین کرده و سرو میکنیم .نکات :
1 – دقت کنید که تخم مرغ باید کامل پخته شده باشد تا زرده سفت سفت باشد .
2 – تخم مرغ را با دقت بدون اینکه سفیده ترک بخورد از وسط به صورت طولی برش دهید . دقت کنید که پس از خارج کردن زرده کاسه ایجاد شده در سفیده برای مهم است .
3 – با توجه به مواد لازم می توانید کمی میزان مواد را بر طبق ذائقه خودتون کم یا زیاد نمایید . اما دقت کنید که بافت از بین نرود .