۶۳۷۹۱۶
۵۵۷ بازدید
این دسر، دسری خوشمزه و مجلسی است که برای مهمانی ها در فصل پاییز و زمستان مناسب است.
ماهنامه کیک و شیرینی: این دسر، دسری خوشمزه و مجلسی است که برای مهمانی ها در فصل پاییز و زمستان مناسب است.
مواد لازم:
آب نارنگی: یک پیمانه آب: یک پیمانه آب لیمو سنگی: یک قاشق چای خوری شکر: یک سوم پیمانه نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپ خوریمواد لازم پودینگ:آرد: 2 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت: یک قاشق چای خوری شیر: 2 پیمانه شکر: یک دوم پیمانه وانیل: یک قاشق چای خوری کره: یک قاشق چای خوری ماست یونانی: 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
ابتدا برای تهیه لایه پودینگ، تمامی مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا قوام یابند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پودینگ را در ظرف های سرو بریزید. ظرف ها را در یخچال قرار دهید تا این لایه سرد شده خودش را بگیرد.
طرز تهیه لایه رویی:
تمامی مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و پس از گذشت 2 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید مواد کمی خنک شده و سپس در ظرف های سرو روی لایه پودینگ بریزید. دوباره ظرف ها را در یخچال قرار دهید تا لایه رویی خودش را بگیرد. دسرها را با برگ نعناع تزئین کرده و سرو نمایید.