تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر

۶۳۳۹۰۸

۳۲۴  بازدید

ماهنامه کیک و شیرینی: لیدی فینگر یک مدل بیسکویت اسفنجی، سبک و شیرین به شکل یک انگشت بزرگ است. این بیسکوییت ها را در دسرهای معروفی چون تیرامیسو، ترایفل و شارلوت به کار می برند. لیدی فینگرها را معمولا توی یک شربت قهوه یا اسپرسوی دم کشیده خیس می کنند و در دسرها به کار می برند.

مواد لازم:

آرد: سه چهارم پیمانه نشاسته ذرت: 3 قاشق سوپ خوری شکر: یک دوم پیمانه تخم مرغ (به دمای محیط رسیده): 3 عدد بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری  طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر

طرز تهیه:


1. زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده های تخم مرغ را با هم زن بزنید.


2. به تدریج شکر را اضافه و مخلوط کنید.


3. مواد را با سرعت بالای هم زن بزنید تا سفت و پف کرده شوند.


4. زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و به خوبی با لیسک، مواد را مخلوط کنید.


5. آرد و نشاسته را الک کرده و به مواد اضافه کنید.


6. بیکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید.


7. مواد را با لیسک مخلوط کنید.


8. مواد را در کیسه پلاستیکی بریزید و نوک آن را با قیچی برش دهید. (می توانید از قیف قنادی نیز استفاده کنید.)


9. خمیر را مطابق شکل باریکه هایی به ضخامت و طول یک انگشت و با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پایپ کنید.


10. سینی را حدود 10 الی 11 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بیسکویت ها بپزند.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..