یکی از دسر های بسیار خوشمزه و پرطرفدار ژله است که انواع مختلف ان میتواند جلوه ای زیبا به میزهای پذیرایی شما ببخشد.
تزئین ژله میتواند انرا زیباتر و اشتها برانگیز تر کند . میتوانید با تهیه یک ژله به صورت اریب و کج و دیزاین مخصوص ان جلوه ای متفاوت به میزهای پذیرایی خود ببخشید . با انواع ژله نظیر ژله انگور یا کیوی یا آناناس و پاناکوتای شکلاتی و وانیلی و توت فرنگی میتوانید ژله بالا را تهیه کنید یا برای تهیه ژله کج با رنگ زرد و سفید ازین دستور استفاده کنید :
مواد لازم براي ژله کج :
شير دو ليوان
شکر دو قاشق غذاخوري
خامه دو قاشق غذاخوري
وانيل نوک چاقو
پودر ژلاتين يک و نيم قاشق غذاخوري
ژله آناناس يک بسته
یک و نیم لیوان شیر و دو قاشق غذاخوری شکر دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه نوک چاقو وانیل گذاشتم روی حرارت تا شکر آن حل شود بعد یک و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را داخل نصف لیوان شیر به روش بن ماری حل کردم به آن ها اضافه کردم قالب ها را کج چیدم پاناکوتا را داخل آن ریختم و گذاشتم گرفت بعد برعکس چیدم ژله آناناسم را داخل ظرف ریختم گذاشتم گرفت روی آن را با خامه و ژل بریلو و آناناس تزیین کردم.