۶۲۳۳۸۶
۲۲۷ بازدید
سوپ نخود یک پیش غذا یا غذای سبک و خوشمزه است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: سوپ نخود یک پیش غذا یا غذای سبک و خوشمزه است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
مواد لازم:روغن زیتون: به مقدار لازم پیاز (نگینی خرد شده): یک عدد هویج (پوست کنده و نگینی خرد شده): 2 عدد ساقه کرفس: 3 عدد نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم سیر (ریز خرد شده): 6 حبه زیره (پودر شده): 2 قاشق چای خوری تخم گشنیز (پودر شده): یک قاشق چای خوری فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم رب گوجه فرنگی: 3 قاشق سوپ خوری نخود (پخته): 800 گرم مرغ (پخته): 2 پیمانه برگ اسفناج تازه: یک پیمانه برگ جعفری (خرد شده): یک قاشق سوپ خوری برگ گشنیز (خرد شده): یک قاشق سوپ خوری برگ نعناع (خرد شده): یک قاشق سوپ خوری برش های لیمو: برای تزئین
طرز تهیه:
حدود سه الی چهار قاشق سوپ خوری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز، هویج و ساقه کرفس را در آن تفت دهید تا نرم شوند. نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سیر، زیره، تخم گشنیز و فلفل قرمز را اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید مواد به جوش آیند، سپس حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا مواد حدود 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزند و سبزیجات نرم شوند. مواد را در مخلوط کن بریزید و به صورت پودر در آورید. سپس بقیه نخود، گوجه فرنگی نگینی خرد شده، مرغ پخته و ریش ریش شده، برگ اسفناج، برگ جعفری، برگ گشنیز و برگ نعناع را اضافه کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا اسفناج نرم شود. در آخر، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو ترش افزوده و سرو کنید.