۶۰۳۷۹۱
۸۸ بازدید
گوشت سرسینه بسیار ترد می شه و این باعث میشه که تاکو هم خوشمزه بشه. این غذای خوشمزه مکزیکی رو در کنار سالاد کلم قرمز میل کنید.
وب سایت آشپزباشی: گوشت سرسینه بسیار ترد می شه و این باعث میشه که تاکو هم خوشمزه بشه. این غذای خوشمزه مکزیکی رو در کنار سالاد کلم قرمز میل کنید.مواد لازم:
سیر ۲ بوته روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم گوشت ۲ کیلوگرم فلفل سیاه به میزان لازم فلفل پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل چیلی ۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا ۳ قاشق غذاخوری پیاز قرمز ۳ عدد شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری آب مرغ ۱ پیمانه آب گوشت ۲ پیمانه برگ بو ۲ عدد نان ترتیلا ۱۶ عدد آماده کردن مواد برای تهیه تاکوی گوشت با کلم قرمز:
1- بوته های سیر رو افقی از وسط نصف کنید. به ۶ حبه سیر هم نیاز دارید، اونها رو پوست بگیرید.
2- از گوشت سرسینه گاو استفاده کنید.
3- پیازها رو پوست گرفته و ریز خرد کنید.
طرز تهیه:
از قبل فر رو با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. بوته های سیر رو از سمت برش خورده روی فویل آلومینیومی بذارید. روی اون ها کمی روغن زیتون و نمک بپاشید. فویل رو مثل پاکت ببندید و برای حدود ۴۵ دقیقه در فر کبابی کنید. در این میان، گوشت رو بپزید. ۶ حبه سیر رو در غذاساز بریزید و بزنید تا به شکل خمیر دربیاد. به گوشت از هر دو سمت نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا و فلفل چیلی بزنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا رو در قابلمه بزرگی، که مناسب گذاشتن در فر باشه، گرم کنید و گوشت رو در اون برای حدود ۵ دقیقه تا قهوهای بشه تفت بدین. گوشت رو از قابلمه خارج کنید و خمیر سیر رو روی اون بمالید. قابلمه رو تمیز کنید، ۱ قاشق غذاخوری روغن کانولای باقیمانده رو در اون بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز رو اضافه کنید و برای ۵ دقیقه بپزید. به آن کمی نمک بزنید و شکر قهوهای رو اضافه کنید. سرکه سیب رو اضافه کنید و مواد رو برای ۲ دقیقه دیگه بپزید. گوشت و آب مرغ رو به پیاز اضافه کنید و بذارید برای ۲۵ دقیقه قل بزنه. آب گوشت و برگ بوها رو اضافه کنید و بذارید تا مواد دوباه شروع به قل زدن کنه. در قابلمه رو بذارید و اون رو داخل فر بذارید و برای ۲ تا دو و نیم ساعت تا گوشت نرم بشه، بپزید. گوشت رو از قابلمه خارج کنید و برای ۱۵ دقیقه کنار بذارید. برگ بوها رو از ترکیب در بیارید. قابلمه رو روی حرارت متوسط بذارید و مواد رو برای ۲۰ دقیقه تا غلیظ بشه، بپزید. سیرهای کبابی رو از پوستشون خارج کنید و با مواد در قابلمه ترکیب کنید. اون رو بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به اون بزنید. گوشت رو برش بزنید و اون رو با مقداری از سس سیر ترکیب کنید. نانهای ترتیلا رو گرم کنید. اون رو از ترکیب گوشت و سالاد کلم پر کنید و سرو کنید. برای تهیه سالاد کلم قرمز، ۱ عدد کلم قرمز کوچک خرد شده، ۴ عدد پیازچه خرد شده، ۳ قاشق غذاخوری سرکه قرمز، کمی روغن زیتون، کمی سس فلفل تند (مانند سیراچا) و قدری نمک رو با هم ترکیب کنید. اون رو کنار بذارید تا مزهها با هم ترکیب بشن.