تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری “باسبوسا”

۶۲۱۹۳۸

۴۵۴  بازدید

وب سایت بدونیم: باسبوسا از دسرهای خوشمزه خاور میانه ست که به روش های مختلفی درست میشه و بدونیم دستور تهیه این کیک رو به روش سنتی مصری ها براتون آورده.
   آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
مواد مورد نیاز برای کیک:        ۱ پیمانه ماست         ۱۰ قاشق غذاخوری کره آب شده         ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر         ۱/۳ پیمانه شکر         ۱ پیمانه شکر         ۲ پیمانه آرد سمولینا  آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
مواد مورد نیاز برای شیره دارچین:
 
        ۲ پیمانه آب         ۱ و نیم پیمانه شکر سفید         ¼ قاشق غذاخوری آب لیمو         ۱ عدد چوب دارچین  آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
مواد مورد نیاز برای تزئین روی کیک:        ¼ پیمانه پودر نارگیل         ¼ پیمانه بادام
آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری  
طرزتهیه:

1. ابتدا فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری


2. قالب کیک را چرب کنید. برای درست کردن این کیک از ظروف شیشه ای استفاده نکنید.

 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری


3. یک عدد کاغذ روغنی داخل ظرف قرار دهید تا کیک به قالب نچسبد.

 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری


4. شکر و ماست را داخل ظرف جداگانه ای با هم مخلوط کنید.

 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری


5. سپس ۲ پیمانه آرد سمولینا، ۱/۳ پیمانه شیر، ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر و ۱۰ قاشق غذاخوری کره را به آن اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید. به مدت ۳ الی ۵ دقیقه مواد را کنار بگذارید تا کره کاملا جذب خمیر شود.

 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری


6. سپس خمیر را داخل قالب بریزید.

 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری


7. به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه کیک را داخل فر قرار دهید. تا زمانی که روی کیک طلایی قهوه ای شود.

 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری  آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری


8. ۱ و نیم پیمانه شکر، ۲ پیمانه آب و چوب دارچین را داخل ظرفی بریزید. و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود. سپس گاز را خاموش کنید.

آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری


9. ¼ قاشق غذاخوری آب لیمو را اضافه کرده و هم بزنید. بعد از این که شیره سرد شد چوب دارچین را از داخل آن بردارید.

آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری  


10. بعد از این که کیک را از فر بیرون آوردید مثلثی شکل برش بزنید و شیره را فورا روی کیک بریزید. سپس دوباره کیک را داخل فر قرار دهید. فر را خاموش کنید، درب فر را نیمه باز بگذارید و اجازه دهید کیک کمی سرد شود تا زمانی که شیره کاملا جذب کیک شود.

 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری


11. کیک را مثلثی برش بزنید و روی آن را با پودر نارگیل و بادام خرد شده تزئین کنید. البته می توانید به جای بادام، بادام زمینی هم برای تزئین این کیک استفاده کنید.

آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری   آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری  



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری “باسبوسا”»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..