۶۱۸۶۹۸
۶۳۶ بازدید
سمبوسه هندی مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما میتوانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید.
ماهنامه سفره ایرانی: سمبوسه هندی مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما میتوانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید.
مواد لازم میانی:
روغن: 3 قاشق سوپ خوری میخک: 6 الی 7 عدد تخم خردل: یک قاشق سوپ خوری زیره (پودر شده): 2 قاشق چای خوری فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری تخم گشنیز: یک قاشق سوپ خوری زنجبیل (پودر شده): یک برش کوچک زردچوبه: یک قاشق چای خوری چوب دارچین: یک عدد سیر (ریز خرد شده): 4 حبه فلفل قرمز (خشک شده): 3 عدد پیاز (ریز خرد شده): یک عدد هویج (نگینی خرد شده): 2 عدد سیب زمینی پخته (نگینی خرد شده): 3 عدد لیموسنگی: یک عدد نخود فرنگی (پخته): یک پیمانه آرد: 2 قاشق سوپ خوری نمک: به مقدار لازم روغن: به مقدار لازممواد لازم خمیر:آرد: یک کیلوگرم نمک: 2 قاشق چای خوری آب: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و چاشنی ها را در آن تفت دهید تا عطر و بوی آنها بلند شود. سیر و فلفل قرمز خشک و خرد شده را در روغن تفت دهید. پیاز، هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی، آب لیمو ترش، نمک و آرد را اضافه کرده تفت دهید. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید، چوب دارچین و میخک ها را از مواد جدا کنید.
برای تهیه خمیر، مواد را با هم مخلوط کنید و در صورت سفت بودن خمیر کمی آب بیفزایید. خمیر را ورز داده و سپس گلوله هایی به اندازه گردو از آن جدا کنید. گلوله های خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن کنید و به شکل قیف در آورید (مثلثی شکل). سپس مخلوط مواد میانی را روی هر یک از آنها قرار داده و لبه ها را روی هم بگذارید. سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ کنید و سپس سرو نمایید.