تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




کرم بروله؛ دسر خوشمزه فرانسوی

۵۸۳۳۵۱

۱۳  بازدید

کرم بروله یک دسر فرانسوی خوشمزه است که ماده اولیه اصلی آن خامه می‌باشد

مجله سرآشپز - نگین نورخدایی: کرم بروله یک دسر فرانسوی خوشمزه است که ماده اولیه اصلی آن خامه می‌باشد


مواد مورد نیاز


خامه صبحانه: 300 گرم وانیل شکری: یک چهارم ق چ شکر: یک هشتم پیمانه زرده تخم مرغ: 3 عدد شکر قهوه ای: یک هشتم پیمانه  کرم بروله


روش پخت


1.    تابه ای را روی حرارت پایین قرار داده، خامه را در آن بریزید تا حباب هایی در اطراف تابه ایجاد شود. بعد از روی حرارت برداشته کنار بگذارید.


2.    شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید تا مواد کرم رنگ و کشداری حاصل شود.


3.    مخلوط زرده تخم مرغ را به خامه افزوده و با لیسک مواد را مخلوط کنید. سپس آن را از صافی رد کنید.


4.    مایه را در قالب های سرامیکی (قالب سوفله) که قابلیت تحمل دمای فر را داشته باشند (یا کاسه نسوز) بریزید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا روی آن کمی سفت شود.


5.    قالب را از فر بیرون آورده و روی آن شکر قهوه ای بپاشید. سپس مجدد به مدت 5 دقیقه در فر بگذارید و شعله گریل را روشن کنید تا شکر کاراملایز (شکر ذوب و رنگ آن قهوه ای عسلی) شود.


6.    قالب را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس سرو کنید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «کرم بروله؛ دسر خوشمزه فرانسوی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..