تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




زیباجو : طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی

اشتراک گذاری در فیسبوک

توئیت

مجله سرآشپز – معصومه بردی: آش کلم یک نوع آش خوشمزه و مقوی و مخصوص آذربایجان است.

مواد مورد نیاز

برنج نیم دانه (خیس شده):  یک دوم پیمانه بلغور جو (خیس شده): ۱ پیمانه نخود (خیس شده): ۱ پیمانه لوبیا سفید (خیس شده): ۱ پیمانه کلم برگ (خرد شده): ۱ عدد هویج (نگینی خردشده): ۴ عدد پیاز بزرگ (نگینی خردشده): ۱ عدد رشته آش: ۱۵۰ گرم سبزی آش: ۱ کیلوگرم ترخون (خردشده): ۱۵۰ گرم فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم کشک: به میزان لازم سیرداغ، پیازداغ و نعناداغ: به میزان لازم روغن مایع: به میزان لازم  طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی

روش پخت


۱٫    پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس نخود، لوبیا سفید (از قبل خیس و در طول این مدت چند مرتبه آب آن عوض شده) و فلفل سیاه را به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب به مواد بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا نخود و لوبیا نیم پز شود.

۲٫    هویج را به مواد افزوده و پس از ۵ دقیقه برنج، بلغور، سبزی آش (اسفناج، گشنیز، جعفری، تره)، ترخون و کلم را به آن بیفزاید و بگذارید تا نخود و لوبیا کاملا پخته و برنج و بلغور لعاب بیندازد.

۳٫    رشته آش را به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد. سپس نمک آن را اندازه کنید.

۴٫    آش را درون ظرفی بریزید و با سیرداغ، پیازداغ، و نعناداغ تزیین کرده و با کشک سرو کنید.

زیباجو

حتما بخوانید :   نوشیدنی های معجزه آسا قبل از ورزش




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «زیباجو : طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..