۶۱۱۸۸۳
۴۰۸ بازدید
در این مطلب طرز تهیه یک نوع کباب عربی با کوفته سیب زمینی را برایتان آورده ایم.
ماهنامه سفره ایرانی - سمانه پاکدل: در این مطلب طرز تهیه یک نوع کباب عربی با کوفته سیب زمینی را برایتان آورده ایم.
میزان سرو: 6 الی 8 نفر
مواد لازم:
گوشت گوساله (چرخ کرده): 500 گرم روغن: 2 قاشق سوپ خوری پیاز (ریز خرد شده): 2 عدد فلفل سبز (ریز خرد شده): 7 الی 8 عدد رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپ خوری برگ جعفری (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری فلفل سیاه (پودر شده): یک و یک دوم قاشق چای خوری نمک: 1 قاشق چای خوریمواد لازم کوفته سیب زمینی:سیب زمینی: 4 عدد آب: به مقدار لازم بلغور گندم (پخته): 4 پیمانه پیاز (رنده شده): 1 عدد روغن زیتون: 50 میلی لیتر برگ جعفری (ریز خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری سس گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپ خوری سس گوجه فرنگی تند: 1 قاشق سوپ خوری زیره (پودر شده): به مقدار لازم نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. پیاز ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. فلفل سبز، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و برگ جعفری خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. پس از چند دقیقه تفت دادن ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
برای تهیه کوفته سیب زمینی، سیب زمینی را در آب بپزید و سپس له کنید. بلغور گندم پخته را با پیاز رنده شده، روغن زیتون، برگ جعفری ریز خرد شده، سس های گوجه فرنگی، زیره و نمک مخلوط کنید. سیب زمینی له شده را اضافه و مخلوط کنید. گلوله های کوچکی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود مانند تصویر، شکل دهید. مخلوط گوشت را وسط ظرف سرو قرار دهید، کوفته ها را دور آن بچینید و سرو کنید.