تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه اسلایس گردوی دارچینی

۵۸۵۹۶۱

۸۹  بازدید

اسلایس گردوی دارچینی، دسری مقوی است که پیشنهاد میکنیم امتحان کنید.

ماهنامه کیک و شیرینی - شراره طیران: اسلایس گردوی دارچینی، دسری مقوی است که پیشنهاد میکنیم امتحان کنید.


•    مدت زمان آماده سازی: 25 دقیقه
•    مدت زمان پخت: 40 دقیقه
•    میزان سرو: 12 نفر

مواد لازم خمیر:


کره یا مارگارین: 185 گرم آرد: 300 گرم پودر شکر: 150 گرم پودر گردو: 150 گرم وانیل: یک چهارم ق چ تخم مرغ: 1 عدد

 
مواد لازم رویه:


گردو: 300 گرم بیسکوییت شکلاتی (خردشده): 100 گرم وانیل: یک چهارم ق چ دارچین: 1 ق چ جوز هندی: یک چهارم ق چ پودر شکر: 120 گرم سفیده تخم مرغ: 6 عدد خلال بادام و پسته (برای تزیین): به مقدار لازم.  اسلایس گردوی دارچینی


طرز تهیه:


ابتدا خمیر را آماده کنید. تمام مواد خمیر را درون غذاساز ریخته و دستگاه را روشن کنید تا خمیر آماده شود، کف قالب را با فویل بپوشانید به صورتی که از دیواره ها بلند تر باشد. سپس خمیر را که کف قالب 25×35 سانتی متری پهن کرده و با چنگال سوراخ سوراخ کنید و درون فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید. سپس خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.


تمام مواد رویه را درون غذاساز ریخته تا خمیر نرمی به دست آید. اگر سفت بود یک عدد سفیده تخم مرغ اضافه کنید سپس مواد رویه را روی خمیر پهن کنید و صاف کنید، خلال پسته و بادام بپاشید و کمی فشار دهید تا درون مواد فرو برود، سپس درون فر حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید. پس از پخت اجازه دهید کاملا خنک شود سپس برش زده و سرو کنید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه اسلایس گردوی دارچینی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..