۵۸۳۴۲۲
۲۴۲ بازدید
این دسر، خيلى خوشمزه و لطيفه و ارزش درست کردن رو داره.
وب سایت شور و شیرین: این دسر، خيلى خوشمزه و لطيفه و ارزش درست کردن رو داره.مواد لازم
خرما 17 عدد شیر 300 میلیلیتر (یک و یکچهارم پیمانه) عسل 2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری شکلات تلخ (خرد کرده) 70 گرم خامه صبحانه 200 گرم پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازممراحل تهیه:
2.آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
3.حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.
4.اینک پاناکتای خرما را در 12 قالب به گنجایش 60 میلیلیتر بریزید و دستکم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آنگاه پاناکتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.