تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه صفیحه؛ غذای عربی تند در ۲۰ دقیقه

۶۱۱۲۷۸

۱۶۰۷  بازدید

در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.

مجله سرآشپز: در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.

مواد مورد نیاز


گوشت چرخ کرده: 500 گرم پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 1 عدد فلفل چیلی کوچک (خرد شده): 1 عدد جعفری (خرد شده): یک سوم پیمانه خلال بادام: 2 ق س رب انار: 1 ق س پودر دارچین: یک دوم ق چ پودر تخم گشنیز: یک سوم ق چ پودر زیره: یک سوم ق چ نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم نان پیتا: 4 عدد روغن زیتون: 2 ق س  صفیحه؛ غذای عربی تند در 20 دقیقه


روش پخت


1.    پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.


2.    گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.


3.    فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.


4.    مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه صفیحه؛ غذای عربی تند در ۲۰ دقیقه»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..