۶۱۱۲۷۸
۱۶۰۷ بازدید
در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.
مجله سرآشپز: در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.
مواد مورد نیاز
گوشت چرخ کرده: 500 گرم پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 1 عدد فلفل چیلی کوچک (خرد شده): 1 عدد جعفری (خرد شده): یک سوم پیمانه خلال بادام: 2 ق س رب انار: 1 ق س پودر دارچین: یک دوم ق چ پودر تخم گشنیز: یک سوم ق چ پودر زیره: یک سوم ق چ نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم نان پیتا: 4 عدد روغن زیتون: 2 ق س
روش پخت
1. پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.
2. گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
3. فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.
4. مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید.