تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




بیماری‌های غیرواگیر عامل ۶۰ درصد مرگ و میرها/ اجرای طرح کوهورت برای ۱۲ هزار نفر

بیماری‌های غیرواگیر عامل ۶۰ درصد مرگ و میرهای زودرس‌/ اجرای طرح کوهورت برای ۱۲ هزار نفربه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضا ملک‌زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در مراسم گردهمایی شرکت‌کنندگان در مطالعه هم‌گروهی سلامت کارکنان ایران «کوهور‌ت اکسیر» که امروز در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، اظهار کرد: متأسفانه 60 درصد مرگ و میرهای‌ مردم ایران به دلیل بیماری‌های غیرواگیر‌ است که بسیاری از آنها افراد کمتر از  50 سال هستند.

وی بیان کرد: بیماری غیرواگیر‌ ناشی از تغییر زندگی، کم‌تحرکی و تغذیه ناسالم‌ بوده که این مسئله سلامت مردم را به خطر می‌اندازد.

ملک‌زاده یادآور شد: طرح کوهورت‌ برای از بین بردن عوامل خطر و مرگ‌های زودرس‌ است.

چکاب کارکنان سلامت در طرح کورت

در ادامه مراسم متولیان‌ مدیر طرح کوهورت‌، گفت: در این طرح مطالعه بر روی گروه‌های سلامت و کارکنان‌ دانشگاه علوم پزشکی ایران صورت می‌گیرد تا عوامل خطر بیماری‌های مختلف از جمله غیرواگیر‌ را شناسایی کنیم.

وی عنوان کرد: بسیاری از بیماری‌های روانی و مرتبط با عوامل اجتماعی‌ و استرس‌های شغلی سبب بروز بیماری غیر‌واگیر مانند قلبی و عروقی و حتی انواع سرطان‌ها شده که در این میان‌ با چکاب کارکنان سلامت از برو بیماری‌های غیر‌واگیر در آنها پیشگیری می‌شود.

متولیان‌ تأکید کرد: این طرح برای کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران و ستاد وزارت بهداشت است و به مدت 30 سال کار چکاب‌ این افراد انجام می‌شود تا عوامل خطر احتمالی بروز بیماری‌های غیرواگیر‌ در آنها شناسایی و یا درمان شود.

وی یادآور شد: طرح کوهورت‌ برای 12 هزار نفر اجرا می‌شود و در آن هر سه سال کارکنان سلامت مورد آزمایش و چکاب کلی قرار می‌گیرند.

پت‌اسکن؛  روشی مناسب برای تشخیص درمان سرطان‌ ها

همچنین در ادامه احمد کاوه فوق تخصص هموتولوژی‌ و آنکولوژی اظهار کرد: بیماری‌های گوارشی در سراسر کشور‌ به دلیل مسائل مختلفی از جمله آلودگی هوا و نوع تغذیه در افراد بروز می کند؛  سرطان گوارش‌ مانند مری و معده به دلیل علت‌های مختلفی از جمله استرس‌ افزایش‌ پیدا می‌کند.

وی بیان کرد: سرطان کولون‌ بر اثر چاقی، کم‌تحرکی‌ و نوع تغذیه و همچنین مصرف غذهای‌ آماده حاوی نیتریت‌ و مواد نگهدارنده‌ افزایش پیدا کرده است.

کاوه عنوان کرد: کم‌تحرکی‌، تغذیه نامناسب‌ و ورزش نکردن می‌تواند باعث بروز‌ بسیاری از سرطان‌ها شود اما با رعایت‌ سبک زندگی سالم‌ از سرطان روده بزرگ پیشگیری می‌شود.

وی تأکید کرد: افرادی که در  6 ماه 10 درصد از وزن خود را از دست می‌دهند و یا دچار کم‌خونی شده و مزاجشان‌ تغییر پیدا می‌کند و همچنین‌ اسهال‌های خونی گرفته و یا در مدفوعشان‌ خون دیده‌ می‌شود باید برای بررسی‌ و چکاب روده‌ خود به پزشک متخصص مراجعه کنند.

کاوه ادامه داد: بیمار ممکن است بعد از درمان دچار یک سری متاستاز‌های مخفی باشد‌ که پت‌اسکن به عنوان یک روش نوین‌ می‌تواند حرکت سلول‌های سرطانی در بدن را جستجو‌ و آن را پیدا کند.

وی تصریح کرد: پت‌اسکن به عنوان یک روش نوین راهنمای خوبی برای پزشک محسوب می‌شود؛ به طوری که‌ برخی از متاستازهای‌ مغزی که به وسیله سی‌ تی‌ اسکن پیدا نمی‌شود پزشکان متخصص با روش پت‌اسکن می‌توانند حرکت سلول‌های سرطانی‌ را به خوبی پیدا کنند.

کاوه یادآور شد: امروزه به طور کلی پت‌اسکن روشی مناسب برای تشخیص درمان سرطان‌های مختلف به ویژه سرطان کولون‌ محسوب می‌شود.

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «بیماری‌های غیرواگیر عامل ۶۰ درصد مرگ و میرها/ اجرای طرح کوهورت برای ۱۲ هزار نفر»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..