تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه کیک گیلاس و بادام

۵۹۹۹۱۵

۴۵  بازدید

می‌تونید این کیک رو در هر فصلی و با استفاده از مربای گیلاس درست کنید.

وب سایت آشپز باشی: می‌تونید این کیک رو در هر فصلی و با استفاده از مربای گیلاس درست کنید و لذت ببرید.

 مواد لازم:

 
    کره  ۲۲۵ گرم     شکر ۳/۴ پیمانه     تخم مرغ ۳ عدد بزرگ     وانیل نوک قاشق چای‌خوری     آرد ۲۵۰ گرم     نمک ۳/۴ قاشق چای خوری     بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چای خوری     بادام ۱۰۰ گرم     مربای گیلاس ۲۰۰ گرم     شیر ۱/۳ پیمانه    کیک گیلاس و بادام

آماده کردن مواد برای تهیه کیک گیلاس و بادام: 

1.  تخم‌مرغ‌ها رو با چنگال بزنید.

2.  بادام ها رو آسیاب کنید.

3.  مربای گیلاس رو زیر شیر آب بشویید تا شربت اون کاملا شسته بشه. اون‌ها رو خشک و خرد کنید و بعد در آرد بغلتونید. آرد اضافی اون‌ها رو بگیرید.

طرز تهیه:

از قبل فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کره (به دمای اتاق) و شکر رو با هم بزنید تا خامه ای بشن. به تدریج تخم‌مرغ زده شده و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. بعد به آرومی آرد رو به همراه نمک، بیکینگ پودر و پودر بادام با سایر مواد ترکیب کنید. در آخر مربای گیلاس و شیر رو اضافه کنید و خمیر رو با قاشق در قالب نان (۲۳ در ۱۳ در ۷ سانتی‌متری) بریزید و برای ۴۵ تا ۶۰ دقیقه (تا خلال دندانی که در وسط کیک می‌زنید و خارج می‌کنید، تمیز باشه) بپزید. بذارید تا کیک در قالب کاملا خنک بشه و بعد اون رو از قالب در آورده و برش بزنید



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه کیک گیلاس و بادام»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..