۵۹۷۹۰۸
۱۳۲ بازدید
سالاد بادام زمینی، یک نوع سالاد خوشمزه و مقوی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: سالاد بادام زمینی، یک نوع سالاد خوشمزه و مقوی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
میزان سرو: 2 الی 4 نفر
مواد لازم:
فلفل دلمه ای سبز: 1 عدد فلفل دلمه ای زرد: 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد پیاز قرمز: 1 عدد تربچه: 1 عدد کلم: یک چهارم 1 عدد هویج: 2 عدد برگ گشنیز: 3 الی 4 عدد بادام زمینی (برشته شده): 2 قاشق سوپ خوریمواد لازم سس:آب لیمو سنگی: نصف یک عدد زنجبیل (پودر شده): 1 قاشق چای خوری سیر (ریز خرد شده): 1 حبه سس کچاپ چیلی: 1 قاشق چای خوری نمک: به مقدار لازم پاپریکا: به مقدار لازم کره بادام زمینی: 2 قاشق چای خوری آب جوش: 3 الی 4 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
سبزیجات را به ابعاد کوچک برش دهید و با هم مخلوط کنید و به ظرف سرو انتقال دهید. برگ گشنیز خرد شده و بادام زمینی روی آنها پخش کنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه سس:
تمامی مواد را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید و مواد را به خوبی تکان دهید.