تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

۵۹۸۴۰۴

۲۹۴  بازدید

فلفل دلمه‌ای شکم‌پر طعمی بی‌نظیر و ظاهری فریبنده دارد و بدون شک هر کسی را شیفته‌ی خود می‌کند.

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: فلفل دلمه‌ای شکم‌پر طعمی بی‌نظیر و ظاهری فریبنده دارد و بدون شک هر کسی را شیفته‌ی خود می‌کند.


مواد مورد نیاز


فلفل دلمه ای: 2 عدد پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد پنیر گودا (ورقه ای): 8 ورقه قارچ (حلقه ای شده): 500 گرم ژامبون گوشت (خردشده): 4 ورقه کره: 50 گرم نمک و فلفل: به میزان لازم  فلفل شکم پر


روش پخت


1.    فلفل دلمه ای را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و داخل آن را خالی کنید. بعد بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود.


2.    کره را داخل تابه ای گرم کرده و پیاز را درون آن تفت دهید تا سبک شود.


3.    قارچ را به مواد افزوده و با حرارت بالا تفت دهید تا آب نیندازد. بعد ژامبون را به آن افزوده و تفت دهید.


4.    نمک و فلفل مواد را اندازه کرده و از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی از حرارت آن کاسته شود.


5.    داخل هر نیمه از فلفل دلمه ای، یک ورقه پنیر قرار داده و با استفاده از قاشقی داخل آن را از مواد پر کرده و مجدد یک ورقه پنیر روی آن قرار دهید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).


6.    فلفل دلمه ای را داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، قرار دهید. بعد آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه (یا تا زمانی که فلفل دلمه ای پخته و پنیر ذوب شود) بپزید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..