۵۹۳۰۰۰
۳۳۲ بازدید
وب سایت آشپزباشی: برای تهیه این لازانیا به جای ورقههای لازانیا از نان ترتیلا استفاده می شه. می تونید اون رو با گوشت هم بپزید.مواد لازم:
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری سینه مرغ ۹۰۰ گرم نمک به میزان لازم پودر فلفل چیلی ۲ قاشق غذاخوری پودر زیره ۲ قاشق چای خوری پیاز قرمز ۱/۲ عدد کنسرو لوبیا سیاه ۴۲۵ گرم گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم ذرت ۱ پیمانه نان ترتیلا ۸ عدد پنیر چدار دو و نیم پیمانه پیازچه ۲ عدد
آماده کردن مواد برای تهیه لازانیای مکزیکی:
1. گوشت مرغ رو چرخ کنید.
2. پیاز رو پوست بگیرید و خرد کنید.
3. کنسرو لوبیا رو آبکش کنید.
4. گوجهها رو روی گاز یا در فر کبابی کنید. پوستشون رو جدا کنید و اون ها رو پوره کنید.
5. پنیر چدار رو رنده کنید.
6. پیازچه رو ریز خرد کنید.
7. برای اینکه راحتتر کار کنید، نانهای ترتیلا رو نصف و یا ۴ قسمت کنید.
طرز تهیه:
1. از قبل فر رو با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2.ماهیتابه بزرگی رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه بریزید و دو بار در ماهیتابه بچرخونید.
3. مرغ رو اضافه کنید. کمی نمک، پودر فلفل چیلی، زیره و پیاز رو هم اضافه کنید. مواد رو برای حدود ۵ دقیقه تا قهوهای بشه، تفت بدین.
4. پوره گوجههای کبابی، لوبیا و ذرت رو اضافه کنید و بذارید تا برای ۲ تا ۳ دقیقه گرم بشن. به اونها قدری نمک بزنید.
5. قالب کمعمقی رو با بقیه روغن چرب کنید. لازانیا رو به ترتیب ترکیب مرغ و لوبیا، نان تردیلا و بعد پنیر بچینید. همین ترتیب رو تکرار کنید.
6. لازانیا رو برای حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا پنیر قهوهای رنگ بشه و حباب بزنه، بپزید. پیازچه رو روی لازانیا بپاشید و اون رو سرو کنید.