تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی

طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی

پای بوقلمون غذای خوش طعم و خوش طاهری است که از گوشت سالم بوقلمون تهیه می شود.

مواد لازم برای پای بوقلمون و تره فرنگی

تره فرنگی :2 کیلوگرم

گوشت بوقلمون :800 گرم

خمیر تارت :500 گرم

ژامبون دودی :5 ورقه

گردو :12 عدد

عصاره مرغ :1 لیتر

مریم گلی :2 برگ

آرد :2 قاشق غذاخوری

خامه ترش :2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون :به میزان لازم

نمک و پودر فلفل سیاه :به میزان دلخواه

طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی طرز تهیه پای بوقلمون

قبل از آماده شدن مواد پای ، فر را در دمای 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم تا گرم شود.

زمان پخت گوشت بوقلمون بین 2 تا 3 ساعت است؛ گوشت را با نمک و فلفل و کمی روغن زیتون آغشته کرده داخل فر قرار می دهیم. در این زمان گوشت را چک می کنیم تا هر زمان که دوست داشتیم، بسته به طبع و ذائقه که گوشت را کاملاً پخته دوست دارید یا نیم پز، آن را از داخل فر خارج کرده و بعد از خنک شدن تکه تکه خرد می کنیم.

در یک تابه روی حرارت متوسط مقداری روغن زیتون را گرم کرده و برگ‎های آویشن و ژامبون دودی خرد شده را در آن تفت می دهیم.

سپس قسمت‎های سفید تره‎فرنگی‎ها را درشت و قسمت‎های سبز آن را ریز خرد می کنیم.

همچنین بخوانید : تمام دستور آشپزی های مربوط به پای و گراتن

تره فرنگی‎ها را اضافه کرده و آن‎ها را نیز به مدت 3 دقیقه تفت می دهیم.

مقداری نمک و فلفل و آرد روی آن‎ها پاشیده و هم می زنیم.

آب مرغ (عصاره) را اضافه کرده و درب ظرف را گذاشته تا بجوش آید. سپس شعله را کم کرده و اجازه می دهیم تا به مدت 30 دقیقه تره فرنگی بپزد تا نرم شود.

پس از پخته شدن تره فرنگی‎ها و غلیظ شدن عصاره، گوشت بوقلمون را اضافه می کنیم.

خامه ترش را اضافه کرده و شعله را زیاد می کنیم تا مواد به جوش آیند.

غذا را چشیده و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کرده و شعله را خاموش می کنیم.

در ظرف دیگری مواد پخته شده را از صافی رد می کنیم.

یک ظرف پیرکس گود با ابعاد 22*30 سانتی‎متر را انتخاب می کنیم. روی یک سطح تمیز مقداری آرد پاشیده و خمیر را تقریباً به اندازه 2 برابر سایز ظرف پهن می کنیم.

گردوها را درشت خرد کرده و داخل تابه بدون روغن روی حرارت کم حدود 5 تا 10 دقیقه بو می دهیم.

روی نیمی از خمیر گردوهای خرد شده را ریخته و برگ‎های مریم گلی را روی آن‎ها قرار می دهیم. نیمه دیگر خمیر را روی آن‎ها خم کرده و با کمک وردنه آن را به ‎صورت یکنواخت باز می کنیم.

مخلوط تره فرنگی را به ظرف پیرکس منتقل کرده و خمیر را روی آن قرار داده و لبه‎های خمیر را داخل ظرف می گذاریم.

با استفاده از چاقو روی خمیر را به‎صورت مایل برش زده تا طرح دار شود.

تخم مرغ را هم زده و فلفل و نمک به آن اضافه کرده و روی خمیر می مالیم.

ظرف را به مدت 35 تا 40 دقیقه درون فر قرار داده تا روی خمیر ترد و طلایی شود.

پای را به همراه مقداری نخود سبز مخلوط شده با آبلیمو، کره و نمک و فلفل سرو نمایید.

طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی نکات تکمیلی در مورد پای بوقلمون

پای بوقلمون جزو پیش غذا – پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پای بوقلمون را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..