۵۹۴۷۴۶
۲۷۶ بازدید
شما برای تهیه این غذا، علاوه بر گوجه فرنگی به فلفل دلمه ای و مرغ نیز نیاز خواهید داشت.
وب سایت روزیاتو - فروغ بیداری: شما برای تهیه این غذا، علاوه بر گوجه فرنگی به فلفل دلمه ای و مرغ نیز نیاز خواهید داشت.مواد لازم (۶ تا ۸ نفر)
۶ عدد گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز ۲ عدد پیاز قرمز کوچک ۱ عدد فلفل قرمز شیرین نصف پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی ۴۵۰ گرم مرغ بدون پوست و استخوان ۲ قاشق چایخوری آویشن ۲ پیمانه برنج دانه بلند نیمه پخته ۲ عدد عصاره مرغ حل شده در ⅔ پیمانه آب
طرز تهیه
1. گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای قرمز، پیاز قرمز و فلفل قرمز را خرد کرده و درون غذاساز بریزید تا له شوند.
2. در تابه متوسط، دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی بریزید، پیاز، مرغ و پودر کاری را افزوده و با حرارت متوسط تفت دهید.
3. پس از ۸ تا ۱۰ دقیقه، آن ها را از تابه خارج کنید.
4. حرارت را زیاد کرده و پوره گوجه فرنگی را درون آن بریزید و اجازه دهید تا جوشیده و غلیظ شود.
5. بقیه روغن گیاهی را افزوده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر آن را بپزید. در آخر، مرغ، برنج، محلول عصاره مرغ و ساقه آویشن را بیفزایید. یک ورقه آلومینیومی روی در تابه بکشید و سپس در را بگذارید و اجازه دهید تا برنج به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد.