اینستاگرامی ها

اطلاعــیه پرتال تفریحی خبری نیوزس در جهت ثبت در ساماندهی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران عزیز سایت نیوزس / سایت نیوزس به ادرس اینترنتی (newzes.ir) در سایت ستاد ساماندهی اینترنتی کشور به ثبت رسیده است و فعالیت سایت مطالبق با قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد
قوانین سایت نیوزس
اخبار به صورت خودکار جمع‌آوری می‌شوند و مسئولیت محتوای آن‌ها با ناشران خبر است. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی، و با عنایت به اینکه سایت نیوزس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مؤلفان در قانو ن فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوای خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.



مطالب مهم

»اخبار سپاه و داعش و سوریه » حمله مجلس » سریال عاشقانه » سریال شهرزاد » سهام عدالت » فال وطالع بینی امروز » عکس های لورفته ...

تبلیغات

سایت نیازمندی های بازارچه 96




تفاله‌های هویج را دست کم نگیرید!

حتما شما هم تا امروز به تفاله‌های هویج به عنوان بخش بی‌مصرف و بی‌خاصیت هویج نگاه می‌کردید. اما جالبه بدونید که می‌شه از تفاله‌های هویج استفاده‌های زیادی کرد.

در این مطلب قصد داریم چند راهکار برای استفاده ار تفاله‌های هویج در غذا به شما آموزش بدیم.

تفاله هویج در غذا

تفاله هویج در غذا

استفاده از تفاله هویج در غذا

همیشه بعد از گرفتن آب هویج، تفاله‌ها رو تو کیسه فریزر بریزید و منجمد کنید. با این روش بعدا می‌تونید از اون‌ها در غذاهای مختلف استفاده کنید.

۱- خورشت فسنجان

وقتی می‌خواید فسنجان درست کنید، می‌تونید کمی تفاله هویج رو در روغن تفت بدید و به فسنجان اضافه کنید. با این کار خورش فسنجون رنگ و لعاب بهتری می‌گیره و مهمون‌ها فکر می‌کنن شما بهش زعفرون اضافه کردید.

۲-سوپ

اگر به سوپ تفاله هویج اضافه کنید، هم زودتر می‌پزه و هم طعم و لعاب بهتری می‌گیره.

۳-مرغ

اضافه کردن تفاله هویچ به مرغ در حین پختن، باعث می‌شه بوی مرغ گرفته بشه و طعم بهتری داشته باشه.

۴-ته‌دیگ برنج

و اما یکی از جذاب‌ترین استفاده‌هایی که می‌شه از تفاله‌های آب هویج کرد، درست کردن ته دیگ برنجه. کافیه تفاله هویج رو با ماست، زعفران، تخم‌مرغ، و نمک مخلوط کنید و بعد از آبکش کرن برنج، چند کفگیر برنج به اون اضافه کنید. در انتها مواد رو در روغنی که ته قابلمه داغ کردید، بریزید و یه ته‌دیگ متفاوت درست کنید.

کانال اخبار آشپزباشی



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «تفاله‌های هویج را دست کم نگیرید!»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..