حتما شما هم تا امروز به تفالههای هویج به عنوان بخش بیمصرف و بیخاصیت هویج نگاه میکردید. اما جالبه بدونید که میشه از تفالههای هویج استفادههای زیادی کرد.
در این مطلب قصد داریم چند راهکار برای استفاده ار تفالههای هویج در غذا به شما آموزش بدیم.
استفاده از تفاله هویج در غذاهمیشه بعد از گرفتن آب هویج، تفالهها رو تو کیسه فریزر بریزید و منجمد کنید. با این روش بعدا میتونید از اونها در غذاهای مختلف استفاده کنید.
۱- خورشت فسنجانوقتی میخواید فسنجان درست کنید، میتونید کمی تفاله هویج رو در روغن تفت بدید و به فسنجان اضافه کنید. با این کار خورش فسنجون رنگ و لعاب بهتری میگیره و مهمونها فکر میکنن شما بهش زعفرون اضافه کردید.
۲-سوپاگر به سوپ تفاله هویج اضافه کنید، هم زودتر میپزه و هم طعم و لعاب بهتری میگیره.
۳-مرغاضافه کردن تفاله هویچ به مرغ در حین پختن، باعث میشه بوی مرغ گرفته بشه و طعم بهتری داشته باشه.
۴-تهدیگ برنجو اما یکی از جذابترین استفادههایی که میشه از تفالههای آب هویج کرد، درست کردن ته دیگ برنجه. کافیه تفاله هویج رو با ماست، زعفران، تخممرغ، و نمک مخلوط کنید و بعد از آبکش کرن برنج، چند کفگیر برنج به اون اضافه کنید. در انتها مواد رو در روغنی که ته قابلمه داغ کردید، بریزید و یه تهدیگ متفاوت درست کنید.