۵۸۲۵۷۱
۷۳۷ بازدید
در این مطلب طرز تهیه سه نوع سالاد را به شما آموزش داده ایم، تا از سالادهای تکراری دست بکشید.
ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه سه نوع سالاد را به شما آموزش داده ایم، تا از سالادهای تکراری دست بکشید.
سالاد زیتون
بیتا منوچهری
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
مواد لازم:
زیتون سیاه (هسته جدا و خرد شده): 150 گرم زیتون سبز (هسته جدا و خرد شده): 150 گرم فلفل قرمز (کباب شده): 2 عدد برگ جعفری (خرد شده): 1 قاشق سوپ خوری خیار شور (خرد شده): 4 الی 5 عددمواد لازم سس:روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری آب لیمو سنگی: 1 عدد فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برگ جعفری خرد شده و زیتون های هسته جدا و خرد شده را با هم در ظرف مناسبی مخلوط کنید. فلفل قرمز کباب شده و خرد شده و خیارشور را اضافه و مخلوط کنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.
برای تهیه سس، تمامی مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
سالاد ایتالیایی پانزانلا
راضیه عمادی
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
نان سالاد: به مقدار لازم زیتون سیاه: 150 گرم پیاز قرمز (حلقه حلقه شده): 1 عدد گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 5 عدد خیار (نگینی خرد شده): 3 عدد برگ ریحان (خرد شده): 20 عددمواد لازم سس:سرکه بالزامیک: 1 قاشق سوپ خوری آب لیمو سنگی: 2 قاشق چای خوری روغن زیتون فرابکر: 4 قاشق سوپ خوری نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز حلقه حلقه شده، گوجه فرنگی و خیار نگینی خرد شده را در ظرف مناسبی قرار دهید.زیتون سیاه، برگ ریحان درشت خرد شده و نان سالاد را اضافه و مخلوط کنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.
برای تهیه سس، تمامی مواد را با هم مخلوط کنید.
نکته:
برای تهیه نان سالاد می توانید نان تست را به ابعاد کوچک برش داده و در تابه بدون روغن برشته کنید.
سالاد سیب زمینی و تخم مرغ
ستایش پاکدل
میزان سرو: 2 الی 4 نفر
مواد لازم:
تخم مرغ آب پز: 1 عدد سیب زمینی (پخته): 3 عدد زیتون (خرد شده): 10 عدد گوجه فرنگی گیلاسی (دو نیم شده): 5 عدد کیپر: 1 قاشق سوپ خوری پیاز (کوچک): 1 عددمواد لازم سس:روغن زیتون: 4 قاشق سوپ خوری آب لیمو سنگی: 1 عدد نمک: 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
سیب زمینی ها و تخم مرغ را پوست کنده و به ابعاد کوچک برش دهید و در ظرف مناسبی قرار دهید. زیتون، گوجه گیلاسی، پیاز خرد شده و کیپر را اضافه و مخلوط کنید. سس را از روی سالاد بریزید و سرو کنید.
برای تهیه سس، تمامی مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید.