تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




ضرورت تعیین عوارض برای کالا‌های آسیب رسان به دندان

قاضی زاده هاشمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد؛

ضرورت تعیین عوارض برای کالا‌های آسیب رسان به دندانسید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت  در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: از زمان اجرای طرح تحول سلامت تاکنون اقدامات متعددی برای ارتقاء سطح کیفی خدمات درمانی و همچنین بروز رسانی بیمارستان های دانشگاهی و ساماندهی شبکه های بهداشت سراسر کشور انجام شده و در کنار این اقدامات اجرای سراسری طرح وارنیش فلوراید (پیشگیری از پوسیدگی دندان ها) در مدارس و بخش قابل توجهی از مناطق محروم برای کودکان و دانش آموزان اقدام جزئی نبود.

وی با تاکید بر اینکه سیاست های آینده وزارت بهداشت، استمرار خدماتی است  که تاکنون به ویژه در حوزه بهداشت دهان و دندان انجام شده است، افزود: طی همین دوره چند ساله با اجرای طرح وارنیش فلوراید در پنج نوبت، هفت میلیون کودک از خدمات پیشگیری از پوسیدگی دندان بهره مند شده اند و این باید ادامه یابد و دامنه خدمات برای بهداشت دهان و دندان به ویژه خدمات ترمیمی دندانپزشکی برای بهره مندی عموم اقشار با مناسب ترین هزینه فراهم شود.

وزیر بهداشت تاکید کرد : در زمینه ارائه خدمات وارنیش فلوراید و نظایر آن که همکاری آموزش پرورش نیز در این زمینه مطلوب بود، جامعه هدف کودکان و افراد کمتر از 14 سال هستند و علاوه بر آن باید با کمک دولت و مجلس شورای اسلامی عوارضی برای کالا‌های آسیب رسان به دندان در نظر گرفته شود تا در خدمت درمان قرار بگیرند.

وی با اشاره به ضروت انجام خدمات ترمیمی دندان پزشکی برای گروه های متوسطه و دانشجویان، گفت: در زمینه بهداشت دهان و دندان و انجام اقدامات پیشگیرانه ، متاسفانه دیگر آب از سر دانشجویان گذشته و باید برای ترمیم دندان هایشان و هزینه این ترمیم ها اقدامات اساسی انجام شود.

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه برای داشتن دندان هایی سالم هیچ نسخه ای مهم تر از پیشگیری نیست، ادامه داد: صدا و سیما برای فرهنگ سازی در این زمینه نقش استثنائی دارد و در حوزه سلامت دهان و دندان زحمات زیادی کشیده است اما نباید خسته شود، ما در طول شبانه روز 17 بار می گوییم (( إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ )) ، بنابر این در حوزه آموزش و توسعه بستر فرهنگی در حوزه سلامت نیز باید این تکرار  انجام شود تا شاهد تغییر مثبت الگوهای رفتاری برای داشتن زندگی سالم منجر شود.

هاشمی اظهار کرد : یکی از بهترین لذت های زندگی خوردن و آشامیدن است، بنابراین اگر دندان آسیب ببیند درد و از دست رفتن چنین لذتی مجازاتی است که فرد به علت بی توجهی نسبت به سلامت این عضو حیاتی در بدن آن را تجربه می کند.

انتهای پیام/

اقدامات وزارت بهداشت در حوزه سلامت دهان و دندان



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «ضرورت تعیین عوارض برای کالا‌های آسیب رسان به دندان»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..