تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




پیروک آلبالو، مناسب مهمانی‌های عصرانه

کد خبر: ۵۶۲۷۸۲

۱۵۵۸  بازدید

پیروک، نوعی شیرینی مغزدار است که خمیر آن شباهت زیادی به خمیر انواع پای دارد؛ مغز آن را انواع مارمالاد تشکیل می‌دهد و تنوع پیروک‌ها نیز بسته به مارمالاد داخل آنهاست.

ماهنامه کیک و شیرینی - زهرا خورسند: پیروک، نوعی شیرینی مغزدار است که خمیر آن شباهت زیادی به خمیر انواع پای دارد؛ مغز آن را انواع مارمالاد تشکیل می‌دهد و تنوع پیروک‌ها نیز بسته به مارمالاد داخل آنهاست.مدت زمان آماده سازی: 40 دقیقه مدت زمان پخت: 30 دقیقه میزان سرو: 6 تا 8 نفر
مواد لازم خمیر:کره: 150 گرم پودر شکر: 80 گرم تخم مرغ: 2 عدد وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری آرد: 310 گرم بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری تخم مرغ اضافه: 1 عدد جهت رومال
مواد لازم میانی:آلبالو (هسته گرفته): 400 گرم شکر: 80 گرم نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپ خوری
 پیروک آلبالو طرز تهیه:

1. کره نرم و پودر شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. سپس تخم مرغ ها و وانیل را افزوده و مجددا با دور متوسط مخلوط کنید.

2. در آخر آرد و بیکینگ پودر مخلوط شدن را کم کم اضافه کنید تا مواد خمیر شود. (اگر خمیر خیلی چسبناک بود کمی آرد بپاشید تا چسبندگی آن از بین برود.) خمیر را داخل نایلون قرار داده و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.

3. پس از استراحت چسبندگی خمیر کامل از بین رفته و به راحتی روی سطح آرد پاشی شده با وردنه می توانید باز کنید. یک سوم از خمیر را کنار گذاشته و بقیه را باز کرده و داخل قالب مورد نظر انداخته و اضافه های خمیر را از لبه قالب بگیرید.

4. سپس مواد میانی آماده را داخل خمیر ریخته و بقیه خمیر را با وردنه باز کرده و به شکل نواری بریده و روی قالب قرار داده و تخم مرغ را با چنگال زده تا از لختی در آید سپس روی پیروک را رومال کرده و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود 30 دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود. پس از پخت و خنک شدن برش زده و سرو نماید.

طرز تهیه مواد میانی:

آلبالوی هسته گرفته، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و مواد به جوش آمده و شروع به غلیظ شدن نماید. سپس شعله را خاموش کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. مواد پس از پخت و خنک شدن آب دار نیست و کاملا غلیظ می باشد.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «پیروک آلبالو، مناسب مهمانی‌های عصرانه»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..