کد خبر: ۵۴۸۴۳۶
۱۲۱۸ بازدید
این کیک هویج ساده و سریع بهترین و خوشمزه ترین عصرانه در روزهای تابستانی است. با ترکیب هویج، گردو، پودر نارگیل و ادویه جات تند می توان یک کیک خوش طعم و عالی درست کرد. این کیک مرطوب را می توانید با آیسینگ ماسکارپونه تزئین کنید.
وب سایت بدونیم: این کیک هویج ساده و سریع بهترین و خوشمزه ترین عصرانه در روزهای تابستانی است. با ترکیب هویج، گردو، پودر نارگیل و ادویه جات تند می توان یک کیک خوش طعم و عالی درست کرد. این کیک مرطوب را می توانید با آیسینگ ماسکارپونه تزئین کنید.
مواد مورد نیاز: ۷۵ گرم آرد ½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل ½ قاشق چای خوری پودر دارچین ½ قاشق چای خوری بکینگ پودر ۲ عدد هویج رنده شده ۵۰ گرم گردو خرد شده ۳۰ گرم پودر نارگیل ۷۵ گرم شکر قهوه ای ۲ عدد تخم مرغ ۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال ۷۵ گرم کره ذوب شده
مواد لازم برای آیسینگ: ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۳ قاشق غذاخوری پودر شکر ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
طرز تهیه:
1-در ابتدا فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم می کنیم و بعد داخل قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی قرار می دهیم.2-آرد، ادویه جات و بکینگ پودر را با هم در ظرفی ترکیب می کنیم.
3-گردو، نارگیل، شکر و هویج را به مواد خشک اضافه می کنیم.
4-تخم مرغ، آب پرتقال و کره را اضافه کرده و هم می زنیم.
5-مواد را داخل قالب می ریزیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.
6-سپس از فر بیرون آورده و منتظر می مانیم تا سرد شود.
7-برای درست کردن آیسینگ، ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده هم می زنید تا مواد کاملا نرم و یکدست شود.
8-سپس آیسینگ را روی کیک می ریزیم و با گردو روی آن را تزئین می کنیم.